Companie

 

Compania Brady Trade se numara printre cei mai mari dealeri autorizati cu o cota de piata de peste 10% in reteaua Škoda Romania si o experienta de peste 20 ani de activitate in domeniul auto.

Preocupati in permanenta de satisfacerea nevoilor clientului si imbunatatirea relatiei cu acesta, misiunea firmei Brady Auto Center, dealer Škoda si Das WeltAuto, service autorizat Volkswagen PKW si LNF, este de a oferi clientilor sai un echilibru intre util si placut, oferind multiple avantaje:

Viziune

Pe termen mediu si lung, Brady urmareste cresterea cotei de piata in reteaua de dealeri autorizati Škoda si Weltauto din Romania precum si asigurarea unor servicii de calitate de reparatii si intretinere a autoturismelor din grupul VW, prin preocuparea continua pentru clienti si nevoile acestora.

Misiune

Misiunea Brady este de a oferi clientilor sai un echilibru intre util si placut cu ajutorul unor produse si servicii de calitate care le asigura confort, siguranta si bucuria de a conduce masini de incredere.

Valorile companiei

Brady promoveaza si respecta valorile Škoda, Volkswagen si Weltauto, marci auto cu o dezvoltare dinamica, ce se prezinta pe piata europeana si mondiala prin automobilele sigure si confortabile, de inalta calitate si cu un excelent raport pret-performanta.

Pornind de la valorile de baza ale marcii Škoda - inteligenta, atractivitate si dedicare – compania Brady si-a construit un sistem de valori durabile care are la baza preocuparea pentru client, prin filosofia human-touch atribuita produselor, angajatilor si serviciilor sale.

Service brady

Constatare

La sediul Brady Auto Center este deschis un punct de constatare – deschidere dosar dauna, inspector constatator autorizat Porsche Asigurari, Allianz - Tiriac, Generali si Uniqa.

Deasemeni, plata dosarului de dauna ramane in grija noastra, beneficiind de decontare directa cu majoritatea societatilor de asigurari.

Service Autorizat Skoda si Volskwagen

Service-ul Brady este autorizat Škoda din 1998, iar in anul 2010 a primit si licenta ca service autorizat Volkswagen.

Dotarile tehnologice sunt printre cele mai moderne, incluzand calculatoare de diagnoza cu baze de date actualizate pentru modelele grupului VW, testere computerizate pentru diferitele functii ale autoturismelor, scule si dispozitive specializate specifice marcii, 14 elevatoare fixe cu sarcina maxima intre 3-5 tone, rampa de geometrie computerizata, toate acestea operate de catre o echipa de profesionisti, calificati si specializati in domeniu conform cerintelor producatorului.

Express service

Pentru ca timpul dumneavoastra este valoros, specialistii Brady ofera o serie de lucrari in sistem rapid si profesionist, fara programare, intr-un spatiu special amenajat, vizibil tuturor clientilor.

Gama de servicii la service-urile Brady

Mecanica

Service-ul nostru realizeaza interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de suspensie, de directie si de franare.

  • Diagnoza, reparatii si reglari ale transmisiei
  • Inlocuire componente defecte
  • Diagnoza, reparatii si reglari tren rulare
  • Revizii periodice (numar de km sau ani);
  • Inlocuire consumabile;
  • Mentenanta preventiva.
 

Atelierul este dotat cu cele mai moderne instrumente de masura a caroseriei, stand de redresare, masa de tras de mare gabarit. Compartimentul de tinichigerie dispune de dotarea si documentatia necesara operatiilor de recarosare si redresare a autovehiculelor.

Stand reglare geometrie

Operatie deosebit de importanta, realizata periodic, cu scopul prevenirii aparitiei evenimentelor rutiere nedorite sau a uzurii premature a unor componente ale sistemului de directie si suspensie.

Linie ITP

Beneficiem de un atelier pentru efectuarea Inspectiei Tehnice Periodice autorizat RAR, dotat cu cele mai performante echipamente in domeniu.

Vopsitorie

Pregatirea autovehiculelor pentru vopsire se face in spatii special amenajate, dotate cu filtre si instalatie de exhaustare. Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fuller-ului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu infrarosii.

Vopsirea autovehiculelor se realizeaza in spatii moderne, dotate cu cabine de vopsit si uscare.

Specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice metode tehnice.

Vanzari

Vanzari autoturisme noi Škoda.

Škoda este un nume de top in industria automobilistica, iar noi il punem in valoare in show-room-ul cu suprafata de 390 mp, localizat intr-o zona cu puternic vad comercial din Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu Nr. 291-301, unde avem privilegiul de a oferi spre vanzare toate modelele producatorului ceh (Octavia, Superb, Fabia, Kodiaq, Karoq, Citigo), prezentate profesionist de personal cu experienta. 

 

Brady Auto Center, dealerul autorizat Das WeltAuto din Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu Nr. 516 va ofera, de la inceputul anului 2009, o gama larga de masini rulate din grupul Volkswagen (Škoda, VW, Audi, Seat si Porsche), si a dezvoltat pentru dvs. in proximitatea show-room-ului, un complex de autovehicule de ocazie, pe un teren cu suprafata de 2000mp, in conditii de 5 stele.

Clientii nostri beneficiaza de garantie tehnica de 6 luni pentru autoturismul de ocazie.

In plus, la Brady puteti beneficia de Buy-Back, Lease-Back si Trade-In, prin Weltauto.

Vanzari piese si accesorii

Accesoriile originale mentin valoarea si siguranta autoturismului Škoda. Le gasiti pe toate la Brady.

Bucurati-va de autoturismul dvs., indiferent de sezon, fara grija echiparii. La noi gasiti in permanenta anvelope si roti potrivite autoturismului dvs., la preturi promotionale, iar pe cele de schimb le puteti depozita in siguranta la Hotelul de roti Brady.

Brady Fleet Center
 

Complementar activitatii de service, Brady Auto Center a lansat serviciul integrat de management flote si monitorizare auto prin GPS, cu scopul de a veni in ajutorul companiilor cu flote auto, privind externalizarea serviciilor de intretinere, mentenanta si control ale acestora.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă