ŠKODA SUPERB

Noua ŠKODA Superb mai spatioasa ca niciodata si cu un plus de eleganta.

Skoda-Superb-Sportline

Limuzina Škoda este mai inteligenta ca niciodata, datorita celor 29 de dotari si functii ‘Simply Clever’ ce fac viata mai usoara atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

TEHNOLOGIE

Conectivitatea atinge un nou nivel de calitate: noua ŠKODA Superb dispune de un sistem de infotainment de noua generatie care se conecteaza automat la cele mai moderne smartphone-uri. SmartGate permite in plus accesarea si utilizarea datelor despre automobil prin intermediul propriului smartphone.

Conexiunea de inalta viteza la internet transforma modelul Superb in primul hotspot ŠKODA pe roti. Cu noua aplicatie ŠKODA Media Command si cu functia Wi-Fi hotspot, sistemul de infotainment poate fi controlat pentru prima data de pe locurile din spate, folosind o tableta.

DESIGN

 Cu noul sau design expresiv, aceasta ŠKODA demonstreaza forta emotionala a marcii. Astfel, noul Superb introduce in productia de serie incitantul limbaj de design al studiului ‘ŠKODA VisionC’. Utilizarea platformei MQB a Grupului Volkswagen permite accentuarea designului elegant si dinamic. Noul Superb este cu 28 mm mai lung si cu 47 mm mai lat decat modelul anterior. De asemenea, ampatamentul a fost marit cu 80 mm, iar consola frontala a masinii este cu 61 mm mai scurta decat pana acum.

CONFORT

In comparatie cu modelul anterior, dimensiunile interioare ale noului Superb au crescut din nou, oferind cel mai bun spatiu la cap si picioare pentru pasagerii din spate si cel mai mare portbagaj din clasa auto medie.

Limuzina Škoda este mai inteligenta ca niciodata. 29 de dotari si functii ‘Simply Clever’ fac viata mai usoara atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

Descarca lista de pret ŠKODA Superb.

Descarca lista de pret ŠKODA Superb Combi.

SIGURANTA

Gama de sisteme de siguranta este mai extinsa ca niciodata. Sistemul de franare pentru prevenirea coliziunilor multiple (Multi-collision brake) este o dotare standard a noului Superb.

Assist (monitorizarea traficului din fata) cu functia City de franare de urgenta, Adaptive Cruise Control (control automat distanta), Crew Protect Assist (protectia proactiva a pasagerilor), Lane Assistant (asistent pentru mentinerea benzii de rulare), Traffic Jam Assist (asistent in blocajele din trafic), Blind Spot Detect (monitorizare unghi mort), Rear Traffic Alert (alerta la traficul din spate), Emergency Assist (mașina se oprește in caz de urgenta), Driver Alert (detector oboseala), Speedlimiter (limitator de viteza), Travel Assist (identificarea indicatoarelor de circulati), Hill-Hold Control (asistenta șoferilor la demararea din rampa) si functia de monitorizare electronica a presiunii din pneuri. 

MOTORIZARI

Gratie noilor motoare (5 pe benzina si 3 diesel TDI common-rail), a reducerii de greutate cu pana la 75 kg si a caracteristicilor aerodinamice optimizate, noul model consuma si emite cu pana la 30% mai putin combustibil, respectiv CO2.


 
ŠKODA Superb GreenLine este cel mai eficient reprezentant, consumul fiind de doar 3,7 l/100 km si emisiile de 95 g CO₂/km. In ciuda valorilor mai mici de consum, noile propulsoare furnizeaza o putere cu pana la 20 mai mare. Tractiunea integrala este disponibila in combinatie cu patru dintre motoarele din gama. 

Galerie Foto

Design ŠKODA SUPERB

ŠKODA SUPERB

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă