ŠKODA SUPERB

Noua ŠKODA Superb mai spatioasa ca niciodata si cu un plus de eleganta.

 

 

 

 

 

  

 ŠKODA SUPERB este cea mai luxoasa masina din gama ŠKODA, dar in acelasi timp este dinamica si eleganta,  aducand noi tehnologii pe piata autoturismelor. Farurile Full LED Matrix si sistemele noi de asistenta, aduc un plus de confort si siguranta pe timpul deplasarii.

 

 

 

 

 

 

 

EXTERIOR 

Noua ŠKODA SUPERB prezinta un design usor modificat, dar totusi rafinat. Atractia principala a exteriorului masinii este data de grilele radiatorului ce are lamele duble si fiind mult mai mari. Farurile LED se regasesc atat pe partea din fata a masinii, cat si la stopurile conectate intre ele cu o banda cromata orizontala. Toate aceste dotari sunt completate de jantele de 18 si 19 inch. 

   

 

INTERIOR

Interiorul masinii ŠKODA SUPERB este modernizat prin elementele cromate de pe usi si de materialele rafinate. Eleganta noului autoturism este data de manerele usilor si de iluminarea ambientala de pe tabloul de bord. 

Datorita noului sistem optional KESSY, usile noului SUPERB se pot deshide fara cheie. 

 

 

ŠKODA SUPERB iV

ŠKODA SUPERB iV este primul autoturism din gama ŠKODA ce are propulsie hibrida plug-in. Noua ŠKODA SUPERB are ultima generatie de sisteme de infotainment,  un motor de 1,4 TSI pe benzina si un motor electric de 85 kW, puterea lui maxima fiind de 160 kW (218 CP). 

  

 

Galerie Foto

Design ŠKODA SUPERB

ŠKODA SUPERB
Modele speciale Mai multe detalii

 SKODA SUPERB L&K

 

 

ŠKODA SUPEB SPORTLINE

 

 

 

ŠKODA SUPERB SCOUT

 

 

 

ŠKODA SUPERB iV

 

 

 

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă