GARANTIE WELTAUTO

 
Stii de ce merita sa-ti cumperi masina de ocazie de la un dealer autorizat?
Pentru ca la Brady gasesti doar masini rulate de INCREDERE!
Pentru ca beneficiezi de urmatoarele AVANTAJE:
 • Garantia tehnica a autoturismului de ocazie este de 12 luni, in limita a 20.000 km parcursi, pe baza certificatului de garantie
 • Garantia de inlocuire - inlocuirea autovehicului cumparat cu un altul, in decurs de o saptamana, in cazul in care nu ati ales cea mai potrivita masina
 • kilometri reali ai autoturismelor rulate
 • istoric demonstrat al autovehicului rulat care a efectuat reparatii doar in service-uri autorizate
 • finantare auto de ocazie

 

 
Prin Brady-WeltAuto ai cel mai rapid mod de a-ti schimba masina!

1. Oferim garantie pentru urmatoarele piese si componente:

 • Motor
 • Cutie de viteze manuala si automata
 • Diferențial / cutie de transfer
 • Arbori de transmitere a fortei
 • Sistem de directie
 • Instalația de frânare (exceptie consumabile)
 • Sistemul de alimentare cu carburant
 • Instalatie electrica si calculatoarele aferente
 • Sistem de racire 

 

În cazul autovehiculelor cu propulsie hibrida sau electrica garanția comercială acoperă următoarele elemente:
Autovehicule cu propulsie hibridă PHEV: motorul electric, transmisia pentru antrenarea hibridă, convertizorul de curent continuu/alternativ, invertorul, alternatorul, încărcătorul integrat plug-in al vehiculului (fără cablul de încărcare), pompa electrică de apă, sistemul de comandă electronic al bateriei motorului electric, ventilatorul bateriei, cablajul de înalta tensiune, radiatorul si unitatea de comanda a motorului electric.
Autovehicule cu propulsie exclusiv electrică BEV: motoarele electrice împreună cu unitățile de comandă, ventilatorul de răcire și dispozitivul de comandă al bateriei de antrenare, încărcătorul integrat al vehiculului (fără cablul de încărcare), cablajul de înaltă tensiune, transformatorul de tensiune, invertorul, sursa de încălzire pentru interior, compresorul de climatizare, dispozitivul de recuperare a energiei de frânare.
 
2. Nu oferim garantie pentru:
 • Uzura naturală
Uzura naturală este fenomenul natural de diminuare continuă a caracteristicilor produsului odată cu trecerea timpului, pe parcursul utilizării sale. Este nerecunoscută solicitarea de garanție pentru defecțiunile produselor ale căror caracteristici sunt în afara parametrilor declarați de funcționare ca urmare a uzurii naturale.
Elemente supuse uzurii normale sunt, dar fără a se limita la: filtre, plăcuțe și discuri de frână, ambreiaj, lamele de ștergătoare, elemente de suspensie, elemente de direcție, anvelope, etc.
Pentru aceste componente se acordă garanție doar în situația în care sunt prezente vicii de fabricație.
Elementele de uzură naturală clar recunoscute nu fac obiectul garanției comerciale.
 • Influențe externe
Influențele externe reprezintă toate elementele care acționează asupra produsului în afara unor condiții normale de funcționare / utilizare – acțiuni dăunătoare ale diverșilor factori externi produsului sau acțiunilor normale de utilizare, întreținere, reparare.
Exemple de astfel de influențe naturale includ excremente de păsări, neconformitate carburanți/ lubrifianți sau contaminare cu apă sau impurități, tuning, fenomene meteo și geologice extreme (inundație, grindină), vandalism, competiții sportive, neglijență.

 • Utilizarea / întreținerea / repararea neconformă (manopera în afara prescripțiilor producătorului și / sau piese / materiale care nu au certificat de origine al producătorului autovehiculului, utilizarea neconformă cu Manualul de utilizare, neefectuarea inspecțiilor service în conformitate cu Manualul de utilizare). Același lucru este valabil și pentru accesoriile care nu au fost montate și/sau livrate din fabrică.
 • Alte elemente care nu fac obiectul garanției: garnituri, manșoane de garnituri, simeringuri, furtune și țevi, inele de etanșare pe arbore, bujii și bujii incandescente, carburanți si aditivi, substanțele chimice, filtrele, lichidul de răcire, freon, lichidul hidraulic, uleiuri, grăsimi și alți lubrifianți.
Se consideră o excepție, situația în care utilizarea acestora este necesară din punct de vedere tehnic ca o consecință a apariției unei defecțiuni acoperite prin garanție la nivelul unuia din elementele pentru care este acordată garanția comercială.

 
 

Detalii la 021-318.76.50 sau pe email weltauto@bradytrade.ro

 


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă