TERMENI SI CONDITII

Grupul Brady garanteaza confidentialitatea datelor personale culese in timpul vizitarii de catre dvs. a paginilor de internet ale marcii Brady, in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Grupul Brady prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor noastre, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Grupului Brady sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfactie a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 679/2016.

Brady Trade este operator de date cu caracter personal, cu numarul de notificare la A.N.S.P.D.C.P. 4598.

Paginile de internet Brady pot include, insa, legaturi si catre alte pagini de internet pentru care nu ne asumam nici un fel de raspundere legala privind confidentialitatea acestor date personale. Firma noastra raspecta dreptul dumneavoastra la intimitate si garanteaza protejarea datelor dumneavoastra, asigurandu-va ca aceste date nu vor fi difuzate catre terti decat cu acordul dumneavoastra. 

Copyright Brady. Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fisierele audio, fisierele animate, cele video si aranjarea lor pe site-urile Internet Brady sunt in totalitate subiectul protejarii dreptului de proprietate intelectuala Brady. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite in scop comercial sau distribuite, asa cum nu pot nici sa fie modificate sau publicate in cadrul altor site-uri. Unele site-uri Internet ale grupului Brady contin si materiale care sunt subiectul protejarii prin copyright detinute de furnizorii acestora.

Anumite informatii despre produse, ilustratii si imagini continute in acesta pagina de internet au fost pregatite pentru o folosinta generala pentru paginile de internet ale grupului Brady din diferite tari, situatie in care aceste date ce nu sunt disponibile in toate tarile sau care, pentru a satisface cerintele pietii locale sau reglementarile din acele tari, pot fi disponibile doar cu specificatii sau configuratii diferite.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a modifica preturile si informatiile de pe site fara un aviz prealabil.

Cu exceptia altor precizari, toate marcile comerciale afisate pe site-urile Internet ale grupului Brady sunt subiectul drepturilor asupra marcilor inregistrate Brady, ale logo-urilor si emblemelor companiei.

Difuzarea informatiilor prezentate in aceste pagini este in conformitate cu legislatia in vigoare. Acest site contine legaturi (link-uri) si catre site-uri externe, ce nu se afla sub controlul grupului Brady. De aceea nu suntem responsabili sub nici o forma pentru continutul niciuneia dintre aceste pagini.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă