Livrare si retur

Costurile de transport sunt urmatoarele:
1. Costul unic de transport al comenzilor este de 20 RON (TVA inclus) in aria de livrare FanCourier.
1. 1. Exceptie de la costul unic de transport vor face comenzile ce nu se regasesc in aria de livrare FanCourier si/sau depasesc greutatea totala de 15KG. 
           Taxa suplimentara este de 0.9 LEI + TVA / KM sau KG in plus fata de costul unic de transport.
Livrarea, atat a comenzii cat si a returului, poate fi urmarita si pe site-ul Fan Courier.
Produsele comandate online se vor livra in maximum 8 zile lucratoare din momentul primirii mesajului generat automat pentru confirmarea comenzii. 
Produsele comandate in showroom-ul Brady Trade se vor livra in locatie in maximum 8 zile lucratoare din momentul primirii mesajului automat pentru confirmarea comenzii. Ulterior, se pot ridica din showroom in maximum 7 zile lucratoare din momentul primirii notificarii ca au ajuns in locatie.
Atentie!
In cazul trecerii eronate a codului postal de catre client in formularul de comanda, clientul este direct raspunzator de eventuala livrare la o adresa gresita si va suporta taxele de retrimire la adresa corecta. Acest fapt se datoreaza generarii automate a AWB-ului in momentul finalizarii comenzii.
Termenul de livrare se poate prelungi in cazuri exceptionale, neimputabile sau neatribuibile SC BRADY TRADE SRL, cum ar fi conditii meteorologice nefavorabile, etc, dar nu poate depasi durata de 30 de zile de la efectuarea comenzii.
 
Returul: Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile - conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

- Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

- Dreptul de retragere in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului.
Daca produsele returnate:
- au ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
- nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate
- sunt lipsite de accesoriile si componentele originale
- prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
atunci in aceste situatii descrise mai sus vi se va comunica(daca exista) si costul aducerii acestora la conformitate pentru a putea fi repuse in vanzare.Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă