ŠKODA KAROQ

Noua ŠKODA KAROQ oferă un spaţiu excepţional, cele mai noi sisteme de asistenţă, faruri full-LED şi servicii ŠKODA Connect. Designul emoţional şi dinamic, cu numeroase elemente cristaline, caracterizează limbajul de design al noului SUV  .

Design
Škoda Karoq este un SUV compact cu un design modern, interior confortabil și funcțional. Faruri full-LED și blocuri optice spate cu leduri, proiectoare de ceață full-LED cu funcție de Cornering. 

Dotări
Panou digital de instrumente, scaune spate VarioFlex, încălzire scaune față și spate, încălzire volan, sunt doar câteva dintre dotările pe care Škoda Karoq le oferă. Mai mult decât atât, tasta personalizabilă permite ajustarea individuală a setărilor profilului de conducere, a sistemelor de asistență și a sistemelor de infotainment.
 

Sisteme de asistență.
Front Assist și City Emergency Brake cu Predictive Pedestrian Protection avertizează și frânează automat. Blind Spot Detect si Rear Traffic Alert avertizează asupra obstacolelor din spatele mașinii, in timp ce funcția Lane Assist corectează traiectoria în cazul abaterii de la banda de circulație. Driver Alert detectează când șoferul este obosit și afișează un avertisment, astfel că la volanul acestei mașini te vei simți mereu în siguranță. 
 

 

ŠKODA Connect și Infotainment
Gama cuprinde patru sisteme de infotainment. Care Connect este un sistem de apelare automata de urgență și apel în caz de pană, la simpla actionare a unui buton. La bordul Škoda Karoq ocupanții sunt in permenență conectati la internet datorită hotspot-ului Wi-Fi integrat și a modulului LTE. Škoda Karoq este primul automobil din gamă care deține funcție de control prin gesturi.
 

 

 

 
Noul SUV compact cu spațiu generos și tehnologie de ultimă oră
Forma exteriorului, liniile modificate și dimensiunile mai mari decât ale modelului Yeti evidențiază că acesta este un automobil complet nou. ŠKODA KAROQ este un SUV cu un caracte puternic. Designul emoțional și dinamic, cu numeroase elemente cristaline, carcterizează limbajul de design al noului SUV SKODA. KAROQ are o lungime de 4.382 mm, lațimea de 1.841 mm și o înălțime de 1.603 mm. Dimensiunile mărite avantajează pasagerii. Spațiul pentru genunchi este de 69 mm. Ampatamentul cu o lungime de 2.638 mm este sugestiv pentru dimensiuni generoase. 
 

 
Toate modelele mărcii SKODA oferă pachete de ansamblu excepționale. Acest lucru este valabil și pentru noul KAROQ. Portbagajul are capacitatea de 521 L, cu scaunele din spate în poziție normală. Cu scaunele din spate rabatate, capacitatea de încărcare crește la 1.630 L. In combinație cu scaunele spate VarioFlex opționale, spațiul portbagajului devine variabil și poate oferi într 479 și 588 litri.
 
 Lista preturi Skoda Karoq Catalog Skoda Karoq
 

Galerie Foto

Design ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă