ŠKODA KAROQ

 

Noua ŠKODA KAROQ: modelul de succes beneficiază acum de o actualizare amplă


    Versiunea revizuită a SUV-ului compact de succes al ŠKODA, KAROQ, aderă la cel mai recent limbaj de design al mărcii. Noul KAROQ atrage atentia datorita confortului pe care il ofera in timpul calatoriei, al caracterului sau practic, sustinut de numeroasele solutii Simply Clever si caracteristicilor ample de siguranță și confort. Printre acestea se numără tehnologii inovatoare și sisteme avansate de asistență a conducătorului auto, care până de curând erau apanajul mașinilor de ultimă generație.

   Dispunând de o capacitate de încărcare peste medie și de scaune spate inteligente unice VarioFlex, noul KAROQ este destinat să fie o mașină de familie practică. 

   Dar, cei de la ŠKODA nu au uitat nici de cei carora le plac modele sport, oferind si o versiune de SPORTLINE.

 

Design
   Noua ŠKODA Karoq are un design proaspăt, caracteristici aerodinamice optimizate și materiale sustenabile la interior.

 

    ŠKODA AUTO a continuat să își dezvolte limbajul de design și pentru facelift-ul KAROQ, astfel că SUV-ul se evidențiază acum și mai mult prin designul său.

 

 

Exteriorul: design distinctiv și faruri redesenate

    Grila ŠKODA hexagonală a radiatorului a devenit mai lată, iar eleronul vopsit în culoarea caroseriei are un design nou. Farurile sunt mai suple și sunt disponibile opțional cu tehnologie Matrix full-LED, iar in partea din spate se fac remarcate blocurile optice cu LED și designul nou al măștii.

   Jantele sunt din aliaj ușor noi, optimizate aerodinamic, cu diametrul de 17 până la 19 inchi.

   ŠKODA KAROQ facelift este disponibilă în versiunile de echipare Active, Ambition și Style, la care se adaugă și varianta SPORTLINE. Acest model special are inclus în echiparea standard pachetul Black, ce oferă bare de plafon negre gloss și rame negre gloss la geamuri.

                                     
                                                             

                       Dimensiuni

       Noul KAROQ are o lungime de 4.390 mm și lățimea de 1.841 mm. În varianta cu     tracțiune față, ampatamentul este de 2.638 mm, iar în cea cu tracțiune integrală   2.630 mm.   
       Capacitatea portbagajului nu a fost modificată față de modelul precedent, ridicându-   se la 521 l cu scaunele în poziția lor normală și la 1.630 l cu scaunele rabatate.
       Cu scaunele VarioFlex, portbagajul are un volum de 588 l și respectiv 1.605 l cu     scaunele  din spate rabatate.
       Capacitatea crește la 1.810 l când scaunele din spate sunt demontate. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie Foto

Design ŠKODA KAROQ

ŠKODA KAROQ

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă