Modalitati de plata

1 . Conditii de comanda

Pentru a plasa o comanda pe https://bradytrade.ro/eshop, sunt necesare :

1.1 Completarea integrala a formularului de comanda;
1.2 Acceptarea neconditionata a termenilor contractului de vanzare si conditiile de utilizare, inclusiv colectarea si, dupa caz, utilizarea datelor cu caracter personal.

2. Plata
Poti achizitiona produsele SC BRADY TRADE SRL prezentate pe  https://bradytrade.ro/eshop, utilizand urmatoarele metode de plata:
 

2.1  Prin intermediul cardului bancar - Valoarea comenzii va fi debitata de pe cardul tau in ziua expedierii produselor. 

https://bradytrade.ro/eshop a luat toate masurile necesare pentru securitatea tranzactiilor tale cu cardul bancar si toti detinatorii de carduri bancare sunt supusi unor controale de validare. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). In cazul in care tranzactia nu este aprobata de banca ta, comanda nu va fi procesata. Nu este perceput niciun comision pentru tranzactii efectuate cu card.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, https://bradytrade.ro/eshop foloseste  platforma MobilPay.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei MobilPay. https://bradytrade.ro/eshop nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

2.2 Plata la ridicarea comenzii din magazin.
Comanda se achita reprezentantului firmei SC BRADY TRADE SRL (Casierie), atat cash cat si cu cardul.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă