BRADY SERVICE ŠKODA

Totul a inceput cu pasiunea pentru masini, intr-un atelier auto improvizat intr-un garaj in primavara anului 1997. Un an mai tarziu, sub licenta Škoda, se dezvolta un mic service auto cu o echipa de oameni dedicati care asigura servicii de calitate, cu tehnologie germana si tarife competitive.

Certificat ISO in managementul calitatii inca din 2008, Service-ul autorizat Škoda, Brady Auto Center, vine in intampinarea dorintelor clientilor sai de a le asigura conditii optime pentru: reparatii de mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza, ITP, reparatii turbine si injectoare precum si management de flote pentru toate autoturismele din grupul Volkswagen (Škoda, VW, Seat, Audi, Porsche).

Toate aceste servicii sunt asigurate de complexul auto Brady Auto Center, localizat intr-o zona cu puternic vad comercial din Bucuresti, Blvd. Iuliu Maniu 291 si inaugurat la standarde europene in 2005, cu o suprafata totala de aprox. 2800 mp si dotari de ultima generatie in domeniul auto:

  • suprafata show-room-ului - 390 mp
  • suprafata service mecanica/electrica - 1.000 mp
  • suprafata service tinichigerie/vopsitorie - 1.000 mp
  • suprafata birouri 400 mp

Special pentru Clientii service Brady, am dezvoltat un configurator de revizii prin care poti afla automat tariful la revizii pentru Škoda ta la Service Brady. Testeaza-l aici!

Mai multe detalii

Programare

021-318.76.50 Programare online

Simte-te in siguranta in orice colt al tarii, deoarece un consilier service Brady iti va oferi prin telefon cea mai potrivita solutie de servisare auto.

Promotii service brady

Verifica si pagina de promotii pentru a beneficia de cele mai econome pachete de service auto.
Pentru ca Brady e mai mult decat un service auto... e prietenul masinii tale.

Mai multe detalii
Configurator revizii

Configurator revizii

ITP

ITP la Service Brady

Tinichigerie si Vopsitorie

Tinichigerie si Vopsitorie

Masina la schimb

Masina la schimb

Garantie

Garantie

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă