Termeni de utilizare

Preturile produselor de pe https://bradytrade.ro/eshop sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe https://bradytrade.ro/eshop sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.
 

Garantii
Toate produsele comercializate de catre  
https://bradytrade.ro/eshop beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si sunt autentice, potrivit declaratiei de conformitate.
Pentru produsele de folosinta indelungata garantia este de 2 ani potrivit certificatului emis de producator.
 

Termeni si Conditii 

 

Utilizarea paginilor electronice si a serviciilor puse la dispozitie pe https://bradytrade.ro/eshop de catre vizitatorii / userii acestora implica acceptarea neconditionata de catre acestia a Termenilor si conditiilor prezentati pe site si se aplica intregului continut al www.bradytrade.ro. Vizitatorul / utilizatorul isi asuma obligatia de a parcurge acesti termeni cu atentie inainte de a utiliza serviciile acestui site, orice informatie cuprinsa in aceasta sectiune neputand forma obiectul unei reclamatii de nerespectare a obligatiei legale de informare.
Orice modificare a Termenilor si Conditiilor va fi actualizata si se va regasi intr-un format ce poate fi accesat pe site si cu privire la care se va obtine acceptul utilizatorului, acesta fiind o conditie de finalizare a comenzii. Folosirea serviciilor site-ului https://bradytrade.ro/eshop dupa postarea modificarilor operate pe acest site presupune acceptul neconditionat al acestora.


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă