ŠKODA KODIAQ

ŠKODA KODIAQ propune o combinatie impresionanta intre design puternic, spatiu generos si solutii inovatoare de conectivitate. Abia asteapta sa se afirme. 


ŠKODA KODIAQ propune o combinație impresionantă între design puternic, spațiu generos și soluții inovatoare de conectivitate. Abia așteaptă să se afirme. Noul model ŠKODA KODIAQ ofera acum mai multa siguranta si confort, cu noi caracteristici, datorita scaunelor ergonomice.

  A doua generație de succes a lui Kodiaq introduce un design mai dinamic și mai robust. Farurile Matrix-LED și banda LED orizontală nou introdusă pe grila frontală adaugă o notă vizuală acestui model. Noua generație a crescut ușor în dimensiuni, oferind pasagerilor din al treilea rând mai mult loc si cu mult mai spațiu pentru bagaje în portbagaj. Interiorul complet nou are comenzi inovatoare, materiale durabile și, pentru prima dată într-un SUV mare, un afișaj head-up. Gama versatilă de motoare moderne și economice a fost extinsă pentru a include cea mai recentă unitate hibrid plug-in, care combină încărcarea rapidă cu o autonomie lungă doar electrică. Pentru cei care preferă un aspect sportiv, versiunea Sportline cu vopsea neagră și un design interior specific acestei versiuni va impresiona cu siguranță.

 

EXTERIOR

  Noua ŠKODA KODIAQ vine cu un design redefinit si anume capota ridicata, grila restilizata si garnituri din aluminiu. Aerodinamica masinii este data de catre jantele de aliaj de pana la 20 de inch, iar farurile inguste cu tehnologie LED Matrix, ofera un aspect modern SUV-ului. Farurile LED Matrix mai subtiri, impreuna cu cele de ceata, formeaza un grup distinct de patru lumini, care ies  mai ies mai mult in evidenta pe intuneric. 

  Noua ŠKODA KODIAQ are un aspect mai robust, dar este si aerodinamica in acelasi timp, oferind si un stil off-road masinii, datorita noilor detalii cu efect de aluminiu din fata si din spate.

 

 

 

INTERIOR

  Noua ŠKODA KODIAQ aduce interiorul SUV-ului la un nou nivel. Benzile decorative, cusaturile constratante pe tabloul de bord si pe panourile usilor ofera detalii armonioase si noi elemente vizuale automobilului si poate sa gazduiasca pana la 7 persoane printr-un al treilea rand de scaune optional. Pentru sofer si pasagerul din fata, noul SUV aduce scaune ergonomice ventilate cu functie de masaj, dar si iluminare ambientala LED cu mai multe functii. 

  Desi este extrem de spatioasa, noua ŠKODA KODIAQ ofera un interior de inalta calitate. La ŠKODA KODIAQ RS este inclus un nou gri-rosu contrastant care se regaseste pe tot tabloul de bord. 

Galerie Foto

Design ŠKODA KODIAQ

ŠKODA KODIAQ

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă