ŠKODA SCALA

 

SCALA: noua definiţie a gamei compacte ŠKODA  

ŠKODA SCALA Este un model compact complet nou, care redefineşte reperele în segmentul său, în privinţa tehnologiei, spaţiului, siguranţei şi designului. Funcţiile sale excelente de conectivitate, dotările de înaltă calitate şi materialele rafinate reprezintă perfect valorile mărcii, redate cât se poate de clar prin sintagma: "ingeniozitate discretă". Astfel SCALA se adresează şi unui grup ţintă mai tânăr, de clienţi orientaţi spre design, dar care apreciază, de asemenea, spaţiul generos oferit de modelele ŠKODA, precum şi cel mai mare portbagaj din segment.

 

Design emoţional şi autentic

 

Detaliile desenate cu precizie îi conferă modelului ŠKODA SCALA o identitate proprie distinctă. Este prima ŠKODA din producţia de serie ce prezintă noua etapă a dezvoltării limbajului de design al mărcii ceheşti şi nu se sfieşte să arate acest fapt, purtând cu mândrie înscrisul ŠKODA marcant pe hayon. Astfel, este primul model ŠKODA vândut în Europa ce poartă denumirea mărcii formată din majuscule, în locul familiarei sigle. Luneta extinsă unică şi plafonul panoramic vitrat de mari dimensiuni fac parte din pachetul Emotion, conferind modelului ŠKODA SCALA un stil unic, în timp ce jantele din aliaj uşor de 18 inchi constituie accente dinamice atractive. Astfel, având şi proporţii perfecte, suprafeţe clar definite, linii cursive şi caracteristici aerodinamice rafinate, SCALA beneficiază de un look modern şi sportiv. 

Interior nou şi ecran liber poziţionat

Interiorul modelului SCALA combină ergonomia şi designul emoţional, cu spaţiul generos specific tuturor modelelor ŠKODA, la care se adaugă şi cu cel mai mare portbagaj din segment. Panourile portierelor şi panoul de instrumente au suprafeţe moi, de calitate superioară, cu o textură specifică, amintind de structura cristalului. Ecranul tactil central are o poziţie confortabilă, fiind aşezat la înălţime pe bord, în câmpul vizual imediat al şoferului. Iluminarea ambientală ce accentuează interiorul automobilului cu lumina sa albă sau roşie (o variantă adiţională de iluminare în nuanţa cuprului va fi disponibilă începând cu a doua jumătate a anului 2019) îmbină nuanţele calde şi cusăturile contrastante de pe tapiţerie, care poate fi realizată opţional din microfibră Suedia. Atmosfera astfel creată este deosebit de plăcută şi primitoare. 

 

Galerie Foto

Design ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă