Vanzari Autoturisme Škoda Flote

Discounturi substantiale din pretul de lista al masinilor

Posibilitatea de a alege dintr-o gama completa de modele si motorizari Škoda: Fabia, Octavia, Rapid, Superb, Kodiaq, Karoq, de la motoare pe benzina 1.2 pana la cele 2.0 diesel, tractiune fata sau 4x4, totul adaptat nevoilor clientilor nostri.

Masini Škoda in stocul Brady, cu livrare imediata sau termene de livrare preferentiale

Posibilitatea de a efectua un drive-test de weekend cu modelul Škoda dorit.

Configurator Škoda

DESIGN

ŠKODA este o masina care imbina frumusetea cu functionalitatea. Liniile precise dau forma noului limbaj de design al marcii. Fie ca privim detaliile sau intregul automobile forma si functia sunt in perfecta armonie. 

CONECTIVITATE

ŠKODA CONNECT asigura conexiunea, indiferent de locatie. Universul on-lineŠKODAfaciliteaza accesul la informatii si asistenta, oricand este nevoie. ŠKODA CONNECT ofera posibilitati nelimitate de comunicare.


 

4x4

Cu sistemul sau intelligent 4x4, ŠKODA ofera o mare stabilitate si tractiune indiferent de conditiile de drum. Sistemul de tractiune integrala cu ambreiaj electro-hidraulic face fata la orice schimbare a conditiilor de pe sosea in doar cateva milisecunde. In conditii normale, masina se conduce ca una obisnuita cu tractiune fata, iar in caz de zapada, polei au noroi, trece la sistemul 4x4 aproape insesizabil.

CENTRU SERVICE Flote

Servicii de top pentru flote

 

Centrul de service flote ofera servicii adaptate asteptarilor dumneavoastra, astfel incat sa beneficiati de mai mult confort si mobilitate. Din acest motiv, v-am pregatit solutii speciale, prin care sa economisiti timp, pentru a va intoarce cat mai rapid la activitatea dumneavoastra.


 

Exista locul potrivit pentru orice, inclusiv in automobilul ŠKODA. Solutile Simply Clever permit depozitarea in numeroase compartimente, buzunare si suporturi, mentinand ordinea in interiorul elegant al masinii.

Buy Back Škoda

Evaluare gratuita a autoturismelor din parcul auto

Preluarea masinii vechi doar la sosirea celei noi

Solutii avantajoase si consultanta la inchiderea leasing-urilor

Transfer rapid al contravalorii masinii vechi

Finantare Škoda

Dobanzi preferentiale

Avans 0% in caz de leasing operational

Avans 10% in caz de leasing financiar

Aprobare rapida a dosarului de finantare

Consiliere financiara

Asigurari auto avantajoase

FLEET CENTER

Consilier service dedicat

Discount la piese si manopera

Masina la schimb

Serviciu preluare-predare

Garantie extinsa

Service Anvelope

Asigurari- Daune

Service de preluare
Service anvelope
Pachete intretinere
Masina la schimb
Managementul daunelor
Garantie extinsa
Garantie de mobilitate


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă