Oferta Flote

Vanzari Autoturisme Škoda Flote

Discounturi substantiale din pretul de lista al masinilor

Posibilitatea de a alege dintr-o gama completa de modele si motorizari Škoda: Fabia, Octavia, Rapid, Superb, Kodiaq, Karoq, de la motoare pe benzina 1.2 pana la cele 2.0 diesel, tractiune fata sau 4x4, totul adaptat nevoilor clientilor nostri.

Masini Škoda in stocul Brady, cu livrare imediata sau termene de livrare preferentiale

Posibilitatea de a efectua un drive-test de weekend cu modelul Škoda dorit.

Configurator Škoda

DESIGN

ŠKODA este o masina care imbina frumusetea cu functionalitatea. Liniile precise dau forma noului limbaj de design al marcii. Fie ca privim detaliile sau intregul automobile forma si functia sunt in perfecta armonie. 

CONECTIVITATE

ŠKODA CONNECT asigura conexiunea, indiferent de locatie. Universul on-lineŠKODAfaciliteaza accesul la informatii si asistenta, oricand este nevoie. ŠKODA CONNECT ofera posibilitati nelimitate de comunicare.


 

4x4

Cu sistemul sau intelligent 4x4, ŠKODA ofera o mare stabilitate si tractiune indiferent de conditiile de drum. Sistemul de tractiune integrala cu ambreiaj electro-hidraulic face fata la orice schimbare a conditiilor de pe sosea in doar cateva milisecunde. In conditii normale, masina se conduce ca una obisnuita cu tractiune fata, iar in caz de zapada, polei au noroi, trece la sistemul 4x4 aproape insesizabil.

SIGURANTA

Siguranta clientilor ŠKODA este mereu pe primul loc Astfel, modelele ofera numeroase sisteme de asistenta care permit sa reactioneze prompt in orice situatie. O parte din sisteme pot preveni chiar automat o coliziune eminenta.

 

Sistemul Park Assit reduce la minimum stresul parcarii pe locurile inguste.

 

Rear Traffic Alert ajuta la iesirea in siguranta, cu spatele, de pe un loc de parcare, in conditii de vizibilitate nefavorabila. Sistemul poate chiar actiona automat franele, daca detecteaza un pericol iminent.

Traffic Jam Assist este o functie conceputa pentru a usura condusul autovehiculelor DSG in ambuteiaje.

 

Blind Spot Detect monitorizeaza unghiurile moarte din spatele masinii si din lateral, iar in functie de distanta si viteza autovehiculelor din apropiere, sistemul decide daca va avertiza sau nu soferul.

Detectorul de oboseala analizeaza datele provenite de la senzorii dirctiei pentru a identifica un comportament al soferului care indica oboseala. Maxi-DOT afiseaza avertizari pentru sofer, recomandandu-I sa faca o pauza.

 

Lane Assist permite mentinerea masina pe banda corecta de drum.

Exista locul potrivit pentru orice, inclusiv in automobilul ŠKODA. Solutile Simply Clever permit depozitarea in numeroase compartimente, buzunare si suporturi, mentinand ordinea in interiorul elegant al masinii.

  • Skoda Superb de la 19.140 euro
  • Skoda Rapid de la 10.000 euro
  • Skoda Octavia de la 12.400 euro

Buy Back Škoda

Evaluare gratuita a autoturismelor din parcul auto

Preluarea masinii vechi doar la sosirea celei noi

Solutii avantajoase si consultanta la inchiderea leasing-urilor

Transfer rapid al contravalorii masinii vechi

Finantare Škoda

Dobanzi preferentiale

Avans 0% in caz de leasing operational

Avans 10% in caz de leasing financiar

Aprobare rapida a dosarului de finantare

Consiliere financiara

Asigurari auto avantajoase

FLEET CENTER

Consilier service dedicat

Discount la piese si manopera

Masina la schimb

Serviciu preluare-predare

Garantie extinsa

Service Anvelope

Asigurari- Daune

Service de preluare
Service anvelope
Pachete intretinere
Masina la schimb
Managementul daunelor
Garantie extinsa
Garantie de mobilitate


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă