ŠKODA FABIA

 

ŠKODA FABIA - mai mare, mai avantajoasa si mai emotiva. 

Noua ŠKODA FABIA este emotiva si moderna, toate acestea fiind integrate intr-o caroserie eleganta, cu un aspect foarte dinamic. Desi este mai mare decat vechea ŠKODA FABIA, noul autoturism este foarte compact, venind cu toate tehnologiile hi-tech asteptate. 

 

 

EXTERIOR - cel mai mare portbagaj si cele mai bune caracteristici aerodinamice

Noua ŠKODA FABIA are un design nou datorita noilor lumini LED cu margini ascutite si elemente cristaline, dar si a grilei radiatorului care este aproape verticala si mai pronuntata. Pe langa toate acestea, stopurile si jantele au un design nou, iar detaliile complexe ale masinii sunt date de catre rotile optimizate aerodinamic si a obloanelor de racire care sunt reglabile in intrarea de aer inferioara a barei de protectie fata. Aspectul emotiv al masinii este dat de liniile sculptate pe capota, dar si de luminile LED, iar ceea ce ofera originalitate automobilului sunt liniile stilizate de pe usile masinii care formeaza steagul ceh. 

=> Mai mare din toate punctele de vedere: interiorul spatios;
=> Faruri si blocuri optice spate cu tehnologie LED;
=> Cel mai bun coeficient aerodinamic din clasă (cd) de 0,28;
=> Oglinzi exterioare și jante optimizate aerodinamic;
=> Caroserie rezistentă la torsiune, datorită folosirii otelurilor avansate de înaltă rezistenta. 

    

 

INTERIOR - control intuitiv si un look fresh

Interiorul vine cu un design nou, datorita bordului digital si al luminilor decorative, care accentueaza latimea interiorului, iar confortul masinii este dat de parbrizul si volanul incalzit. Noua ŠKODA FABIA are un infotainment care masoara 9,2 inch, precum si un grup de instrumente digitale de 10,25 inch. Noul autoturism ofera un spatiu mult mai mare pentru pasageri fata de modelul interior. 

 

 

 

ŠKODA ofera dotari Simply Clever FABIA

=> ŠKODA oferă cinci soluții Simply Clever în premieră pentru FABIA, ca de exemplu compartimentul flexibil de depozitare pentru portbagaj, oferit opțional. 
=> Suportul pentru pahare dintre scaunele din față sporește flexibilitatea la interior. Noul clip pentru fixarea cardului bancar sau a tichetului de parcare și suportul cu elastic pentru instrumentele de scris din compartimentul de depozitare din consola centrală ajută la păstrarea ordinii la interior.
=> Pe lista ideilor Simply Clever se află și parasolarul oferit ca accesoriu pentru plafonul panoramic opțional.


       

Siguranta: pana la 9 airbag-uri si noi sisteme de asistenta

Travel Assist, Park Assist, Lane Assist, Funcția de identificare a indicatoarelor de circulație, Side Assist, Front Assist cu funcția predictivă de protecție a pietonilor și bicicliștilor și asistentul pentru manevrare Manoeuvre sunt toate funcții disponibile pentru prima dată pentru FABIA. Automobilul poate fi acum, de asemenea, echipat cu până la 9 airbag-uri. 

  

Galerie Foto

Design ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă