ŠKODA FABIA

MAI INCISIVĂ, MAI SUPLĂ, MAI SMART, inconfundabilă, imposibil de trecut cu vederea. 

Cu noua sa grilă a radiatorului. precum și cu designul nou al barelor de protecție din față și din spate, cu noi faruri, opțional cu LED-uri, noua FABIA va fi observată imediat, oriunde își va face apariția.

Farurile cu LED

Fiecare nouă FABIA dispune la faruri de benzile atractive compuse din LED-uri, care sunt luminile de zi. Farurile de top au toate funcțiile asigurate de LED-uri. Versiunea superioara a farurilor include funcția de Cornering cu LED-uri și sistemul de iluminare adaptivă AFS (adaptive Frontlight System), care ajustează intensitatea luminii în funcție de anumite condiții (de ex. pentru oras, autostradă sau ploaie).

Skoda Fabia facelift

 Secțiunea posterioară

Blocurile optice spate pot fi echipate, de asemenea, cu LED-uri. Reflectoarele asigură o mai bună vizibilitate a mașinii, fiind integrate în partea din spate a noii FABIA.

 Skoda Fabia facelift lateral

Grila nouă a radiatorului, precum și designul nou al barelor de protecție din față și din spate îi conferă modelului FABIA o alură și mai dinamică. Interiorul împrospătat, cu noi opțiuni pentru tapițerie, reprezintă decorul ideal pentru numeroase clipe plăcute. Iar dotările pentru siguranță precum asistenții Blind Spot Detect, Rear Traffic Alert și Light Assistant vă ajută să conduceți mai relaxat.

Galerie Foto

Design ŠKODA FABIA

ŠKODA FABIA
Detalii tehnice Mai multe detalii

 Skoda Fabia dimensiuniSkoda Fabia dimensiuni

Skoda Fabia DimensiuniSkoda Fabia dimensiuni

Dotări adiţionale de siguranţă

  • Sistemul ABS împiedică blocarea roţilor la frânarea de urgenţă sau la frânarea pe suprafeţe alunecoase.
  • Asistentul pentru frânare ajută şoferul crescând forţa de frânare, când este nevoie să frâneze brusc şi puternic.Astfel poate fi scurtată distanţa de frânare.
  • Sistemul MSR (sistemul de reglaj al momentului motor) contracarează tendinţa de blocare a roţilor antrenate, la frânarea automobilului pe suprafeţe alunecoase.
  • Sistemul ASR (sistemul de control al tracţiunii) împiedică rotirea în gol a roţilor la demararea şi la accelerarea pe suprafeţe de rulare alunecoase.
  • Sistemul EDS (diferenţialul blocabil electronic) ajută la accelerare şi la urcarea rampelor, când pe una dintre roţile de antrenate tracţiunea este redusă.
  • Sistemul XDS+ (diferenţial blocabil electronic transversal) ajută şoferul în virajele strânse şi are grijă ca automobilul să îşi păstreze o ţinută neutră în virajele abordate dinamic. În principiu, sistemul electronic de comandă simulează un diferenţial blocabil, pentru a optimiza tracţiunea şi caracteristicile dinamice în viraje.
  • Cu sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri, şoferul poate verifica în orice moment presiunea din anvelope.
  • Asistentul opţional HHC (asistentul de pornire din rampă) ajută şoferul la demararea în siguranţă pe teren înclinat. Sistemul se activează începând cu o înclinaţie de 5 grade şi permite demararea facilă şi sigură în rampă, fără să fie necesară utilizarea frânei de mână, împiedicând deplasarea înapoi neintenţionată a maşinii sau oprirea motorului.

 

Modele speciale Mai multe detalii

 SKODA FABIA MONTE CARLO

Skoda Fabia Monte Carlo lateral

Skoda Fabia Monte CarloSkoda Fabia portbagajSkoda Fabia Monte Carlo interiorSkoda Connect

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă