5 stele Euro NCAP pentru Noua SKODA Fabia

5 stele Euro NCAP pentru Noua SKODA Fabia

Noua SKODA Fabia a obtinut punctajul maxim, de cinci stele, la testele de impact Euro NCAP.

Rezultatele subliniaza nivelul superior de siguranta al noii compacte de la ŠKODA, care va fi lansata in urmatoarele zile pe primele piete europene. Punctajul Euro NCAP este determinat in baza rezultatelor obtinute pentru protectia adultilor si copiilor, protectia pietonilor si sistemele de asistenta pentru siguranta.

"Unul dintre obiectivele dezvoltarii noii ŠKODA Fabia a fost sa aducem un nivel de siguranta de top in segmentul masinilor compacte", a declarat Dr Frank Welsch, membru al Consiliului de Administratia ŠKODA, responsabil pentru Dezvoltare tehnica. "Punctajul maxim, de cinci stele, este confirmarea din partea expertilor independenti ca am atins acest obiectiv si demonstreaza ca noua ŠKODA Fabia este una dintre cele mai sigure masini de talie mica de pe piata", a mai spus Dr Welsch.

Noua ŠKODA Fabia a obtinut punctajul maxim de cinci stele la toate cele patru categorii de evaluare (protectia ocupantilor adulti, siguranta copiilor, sistemele de asistenta pentru siguranța si protectia pietonilor). A fost evidentiata in mod deosebit stabilitatea compartimentului pentru pasageri. Pentru protectia copiilor de 18 luni, noua ŠKODA Fabia a obtinut punctajul maxim, iar protectia copiilor de 3 ani a fost de asemenea apreciata cu un punctaj foarte bun.

Noua ŠKODA Fabia a obtinut rezultate bune mulțumita dotarilor inovatoare de siguranta care pana in prezent au fost rezervate exclusiv segmentelor auto superioare. Sistemul optional Front Assistant cu functie de franare de urgenta integrata debuteaza acum la noua ŠKODA Fabia. Acest sistem foloseste un senzor radar pentru a masura continuu distanta fata de vehiculele care se deplaseaza in fata. Oricand distanta este prea mica, intervine asistentul, cu masuri de la avertizari si pana la oprirea automata de urgenta. Un alt debut la noua ŠKODA Fabia este sistemul de franare Multi-Collision Brake, care face parte din sistemul de control electronic al stabilitatii (ESC), inclus in echiparea standard a modelului. Sistemul Multi-Collision Brake reduce riscul ca masina sa fie implicata intr-o a doua coliziune imediat dupa un accident.

De asemenea disponibil pentru prima data la noua ŠKODA Fabia este detectorul de oboseala, oferit ca dotare optionala. Printre sistemele de siguranta se mai numara limitatorul de viteza, asistentul pentru demararea din rampa si functia electronica de monitorizare a presiunii din pneuri.

Pachetul de siguranta bogat, care asigura interactiunea perfecta a componentelor sale, ofera protectia cea mai buna posibila in cazul unui accident. Pana la sase airbag-uri - frontale, laterale si pentru cap - in combinatie cu cinci centuri de siguranta cu prindere in trei puncte protejeaza ocupantii in cazul unei coliziuni. Rigiditatea superioara a caroseriei si zonele de deformare tintit optimizate constituie baza sigurantei pasive superioare.

Euro NCAP (European New Car Assessment Programme - Programul European de Evaluare a Autovehiculelor Noi) este un consortiu independent al ministerelor pentru trafic, cluburilor auto, asiguratorilor si grupurilor de consumatori din Europa. Organizatia efectueaza teste de impact cu modele auto noi si evalueaza nivelul de siguranta al acestora.

Consulta acum lista de pret Noua SKODA Fabia.

Descopera siguranta in primul TEST-DRIVE cu Noua SKODA Fabia la Brady!

inscriere-test-drive-skoda-fabia-brady

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă