Brady - Skoda la SAB 2014

Brady - Skoda la SAB 2014

SKODA Yeti facelift de la Brady va fi prezent la Autonet Mobility Show in parteneriat cu Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2014. Cel mai important targ auto din Romania se va desfasura in acest an in Complexul Romaero Baneasa in perioada 24 – 25 octombrie 2014.

Accesorizat cu elemente originale Thule, SKODA Yeti Outdoor 4x4 este pregatit pentru sezonul rece.

Calatoria va fi intotdeauna mai placuta daca si masina este echipata corespunzator. Putem descoperi astfel cutia de bagaje si suportul de schiuri montate pe barele transversale ale modelului SKODA Yeti, anvelope de iarna si lanturi pentru sezonul rece si multiple alte accesorii Thule extrem de utile unui model SUV.

Noul Yeti este disponibil in doua versiuni diferite: Yeti si Yeti Outdoor. Asa ca va puteti aventura pe strazile din oras pentru a le observa dintr-o noua perspectiva, sau puteti cauta aventura in afara asfaltului.

Noul SUV-ul de la SKODA va ofera o serie de beneficii:

  • libertate si perspective frumoase prin trapa panoramica
  • flexibilitate si confort datorita scaunelor varioflex
  • spatiu generos datorita scaunelor usor demontabile
  • protectie maxima pentru toti datorita sistemului de tetioere WOKS si airbaguri laterale fata-spate, pentru cap si pentru genunchii soferului
  • siguranta datorita sistemelor ABS si ESC
  • utilitate prin spatii multiple de depozitare “simply clever”
  • versatilitate prin spatarul rabatabil al scaunului pasagerului din fata
  • luminozitate datorita sistemului Light Assistant si lanternei cu LED-uri din portbagaj
  • functionalitate datorita meselor rabatabile cu suport pentru pahare, incorporate in spatarele scaunelor din fata

In plus, gama larga de accesorii Thule montate pe modelul SKODA Yeti expus la targul auto din Complexul Romaero Baneasa confera un plus de utilitate si confort unei calatorii incintante la volanul modelului Yeti outdoor de la Skoda.

Va asteptam sa descoperim impreuna universul accesoriilor auto Thule la bordul modelului SKODA Yeti Outdoor de la Brady in cadrul Autonet Mobility Show 2014!

Pentru mai multe detalii si poze, va rugam contactati dept. de Marketing Brady.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă