Brady sponsor cultural

Brady sponsor cultural


Brady va invita la spectacolul cultural “CRACIUNUL ALTFEL”, marca ALL’S CHOIR, care va avea loc vineri, 19 decembrie 2014, de la ora 19.30, la Sala “Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara.

Teatrul Nottara sarbatoreste si in acest an venirea iernii, cu trei evenimente speciale: concertul “Craciunul altfel”, in regia lui Alin Horia Manzat, sarbatorirea reprezentatiei cu numarul 110 a spectacolului “Scandal la Opera”si un moment de bucurie pentru copii, pus in scena cu titlul Craciun la Nottara.

CRACIUNUL ALTFEL este o fantezie muzicala pentru solisti, pian, vioara, violoncel si…ALL’S CHOIR AND BALLET.

ALL’S CHOIR AND BALLET revine pe scena de la bulevard cu un spectacol inedit, o combinatie armonioasa de muzica, dans si teatru care ofera spectatorilor pregatiti de sarbatoare puntea dintre realitate si ritualul artistic.

Formula magica de anul acesta imbina refrene celebre precum Hava Nagilah, Cielito Lindo, Volver, Kalinka si Ciuleandra, cu colinde de pretutindeni, reorchestrate ingenios.

Sopranele Madalina Constantin si Anfisa Fugaru, membre ALL’S CHOIR, vor oferi o interpretare originala colindelor din repertoriul romanesc si international.
Violonista Ioana Ciolfan, pianista Raluca Ouatu si violoncelistul Alexandru Grajdeanu, tineri instrumentisti, membrii ai orchestrelor bucurestene, vor sustine armonia. Grupul vocal PNEVMA va va colinda cu limpezimea de cristal a vocilor a capella.

Alaturi de artistii lirici din ALL’S CHOIR, vor adauga ritm si eleganța balerinii profesionisti, intr-o coregrafie de basm semnata de Beatrice Serbanescu, menita sa bucure deopotriva pe juniori si seniori.

Alin Horia Manzat, fondatorul ALL’S CHOIR AND BALLET, a conceput regia artistica a acestui spectacol ca o sarbatoare a muzicii fara frontiere, a imaginației si modernismului bine temperat: „Vreau ca acest spectacol sa mearga direct la inima dumneavoastra, aşa cum va simt: dornici de echilibru şi armonie. Muzica popoarelor va va purta in calatorii la care inca visati sau de care va amintiti cu placere. Colindele, orchestrate original, va vor dovedi cum reinventeaza artiştii povestea, an de an, tainica si surprinzatoare. Spectacolul acesta este un cadou inedit, cu suflet, pe care puteti sa-l oferiti celor dragi, la orice varsta.”

brady-sponsor

Anul trecut, Brady Auto Center a fost sponsorul oficial al evenimentului cultural „Click...pe voci! – Muzica lumii pe bulevard!”, sustinut de acelasi grup All's Choir, cu care a obținut Diploma de Excelența a Festivalului “VedeTeatru” 2014 de la Buzau.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă