Ce poti afla la un service autorizat despre masinile rulate

Ce poti afla la un service autorizat despre masinile rulate

Avantajul achizitionarii unei masini rulate este in primul rand pretul, insa la Brady Auto Center, dealer autorizat Das WeltAuto, beneficiezi si de un istoric auto verificat, kilometri reali, garantie, buy-back si posibilitati de finantare prin credit sau leasing auto.

Specialistii auto recomanda ca la achizitia unei masini de ocazie, verificarea tehnica auto sa fie facuta la un service autorizat, intrucat multe masini rulate pot ascunde vicii pe care noul proprietar sa nu le cunoasca. Principalele probleme care pot aparea sunt legate de numarul real de kilometri, de multe ori acesta nefiind acelasi cu numarul de kilometri afisat la bord. Un alt exemplu ar putea aparea in zona de tinichiderie-vopsitorie, in cazul in care masina a fost lovita, aceasta nu apare in sistemul fabricantului pentru ca reparatia a fost efectuata la un service neautorizat.

Mihai Ilie, directorul service-ului autorizat ŠKODA si VW din Bucuresti, Brady Auto Center, a declarat pentru stirile Prima TV: "Clientii vin pentru o verificare de vanzare-cumparare a masinii. Sunt cazuri in care masina afiseaza la bord undeva la 110 000 -120 000 de kilometri, iar in momentul in care am verificat masina, aceasta avea in jur de 180 000 – 120 000 de km."
Mai sunt si alte suprize neplacute pe care s-ar putea sa intalniti “pe partea de tinichigerie-vopsitorie, cazuri in care masinile au fost lovite si nu apar in sistemul fabricantului pentru ca acestea au fost reparate la service-uri de cartier, neautorizate.”

Astfel, verificarea istoricului masinii scoate la iveala daca masina a avut accidente sau avarii auto, se pot se pot vedea principalele operatiuni de servisare efectuare la autoturism: schimb kit de distributie, schimb placute si discuri de frana, schimb volanta, dar si daca la aceste operatiuni de servisare s-au folosit piese originale sau aftermarket.

"Am intalnit diverse situatii cand anumiti clienti de service au renuntat la achizitia unei anumite masini rulate direct din Germania sau din alte targuri auto, dupa ce au aflat istoricul masinii de la noi", a mai declarat directorul de service Brady.

La fel de importanta pentru un cumparator de masini rulate este si garantia masinii, care in cazul retelei autorizate Das WeltAuto poate fi de 2 tipuri:

  • Garantia tehnica de 6 luni a autoturismului de ocazie din grupul VW, pe baza certificatului de garantie
  • Garantia de inlocuire - inlocuirea autovehicului cumparat cu un altul, in decurs de o saptamana, in cazul in care nu ati ales cea mai potrivita masina

Si nu in ultimul rand, un dealer - service autorizat ofera si posibilitatea de finantare a masinii rulate prin credit sau leasing auto, stiut fiind faptul ca bancile nu lucreaza decat cu dealeri auto autorizati, pe baza de contract si factura fiscala.

Intreg reportajul aici: www.primatv.ro/stiri-focus/masina-veche-costuri-noi.html

Pentru ca Brady e prietenul masinii tale.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă