De ce alegem un service autorizat

De ce alegem un service autorizat

Atunci cand au probleme cu masina, soferii care si-au achizitionat o masina noua din reteaua autorizata, prefera un service autorizat, releva un studiu realizat de un portal auto, pe un esantion de 3500 de repondenti.

Principalele motivatii sunt garantia unei lucrari bine facute, folosirea de piese originale si consumabilele de calitate.

Putem observa astfel ca pretul la manopera nu mai este un barometru decisiv in alegerea unui service auto, iar ceea ce conteaza acum mai mult este increderea in personalul de specialitate, dotarile si tehnologia folosita, parametrii valabili mai ales in cazul masinilor noi achizitionate din Romania.

Cunoasterea istoricului masinii reprezinta un atu al service-urilor autorizate si reflecta transparenta unui astfel de atelier auto, mai ales cand vine vorba de autoturismele de ocazie.

Reactivi la cererea clientilor si avand ca prioritate securitatea lor, anumite service-uri autorizate permit acum vizualizarea lucrarilor de reparatie facute la masini de catre posesorii acestora.

Se poate observa astfel o incercare de apropiere a service-urilor omologate de clientii lor si de schimbare a perceptiei ca atelier auto cu servicii scumpe si intangibile. Mai mult decat atat, unele service-uri autorizate se straduiesc sa darame mitul conform caruia tarifele la service-urile de marca ar fi foarte ridicate. De exemplu, service-ul autoriat Škoda si Volkswagen, Brady Auto Center ofera in aceasta perioada pachete de revizii Volkswagen de la 200 lei pentru VW Polo 1.2 HTP, 250 lei pentru VW Passat si Golf 2.0 TDI si doar 400 lei plus TVA pentru SUV-ul premium al marcii VW Touareg 3.0 TDI, tarife considerate foarte accesibile in reteaua autorizata.

Ofertele service-urilor autorizate devin astfel din ce in ce mai competitive raportate la tarifele standard din atelierele auto independente, cu mai mult accent pe calitate si adaptare la nevoile clientilor.

Ca si in alte domenii ale economiei, clientul roman a devenit mai pretentios si mai bine informat, iar nivelul asteptarilor sale este mult mai ridicat. El este constient ca daca apeleaza la un service auto omologat va putea reclama orice problema ulterioara sau lucrare efectuata necorespunzator. In plus, pe langa garantia de fabrica, el beneficiaza si de garantia service-ului de marca pentru lucrarile efectuate si a producatorului de piese.

O alta actiune notabila consta in diversificarea ofertelor unor service-uri autorizate, care dau acum posibilitatea clientilor de a alege intre pachete de service cu tarife diferite, in functie de originea pieselor si a consumabilelor. Cu alte cuvinte, vizita la un service autorizat ca Brady nu este un exercitiu impus ci o alegere inteligenta, cu un raport echitabil calitate-pret.

Soferii din Romania au acum multiple optiuni cand vine vorba de reparatia masinii, dar ceea ce ii va determina sa revina la un service autorizat chiar si dupa iesirea masinii din garantie va fi legatura pe termen lung creata intre personalul service-ului auto si clientii sai.

Ca in orice economie de piata, legea cererii si a ofertei isi va spune cuvantul si vor ramane pe piata doar service-urile auto competitive. Ceea ce este important este clientul sa fie extrem de multumit.

Pentru ca Brady e prietenul masinii tale.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă