Leasing auto financiar in LEI

Leasing auto financiar in LEI

Noul Leasing financiar auto in lei te pastreaza pe acelasi curs.

Iti doresti un automobil dar nu vrei sa ai parte de incertitudini sau surprize neplacute?
Iti doresti o rata lunara fixa, fara variatii ale cursului valutar?

Acum poti alege cea mai sigura solutie de finantare auto: Noul Leasing financiar in RON de la Porsche Finance Group Romania.

Fara risc valutar pe toate durata contractuala, aprobare rapida a dosarului si in plus, obtii totul intr-un singur loc: in showroomul Brady!

Dobanda fixa pe toata durata contractului de finantare
Rata fixa in RON pe toate durata contractului
Consultanta financiara PLR si suport din partea dealerului Brady

 

Alege cea mai SIGURA solutie de finantare auto direct in showrooul Brady. Pentru a avea masina pe care ti-o doresti.

Detalii la 021-318.76.50 sau pe email vanzari@bradytrade.ro

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă