Nou site bradytrade.ro

Nou site bradytrade.ro

Brady Auto Center a lansat noul site bradytrade.ro

 

Cu o interfata orginala si user-friendly, noul site bradytrade.ro ofera vizitatorilor o platforma virtuala moderna in cadrul careia acestia au posibilitatea de a accesa usor si rapid informatii cu privire la produsele si serviciile oferite, dar si la promotiile in desfasurare.

Grafica impresionanta si utilitatea informatiilor furnizate sunt punctele forte ale noului website ce fac diferenta dintre bradytrade.ro si celelalte site-uri concurente.

Pentru prima data disponibil online intr-un format intuitiv pentru vizitatori, configuratorul revizii ofera informatii relavante cu privire la costul celor mai uzuale inspectii service. In plus, configuratorul Skoda ofera clientilor pobilitatea de a alege cel mai potrivit model Skoda in functie de dotari, necesitati si buget.

Inca de pe homepage sunteti invitati la Drive-test Skoda sau la Service Brady printr-un buton cu formular de programare online, simplu si la obiect.

Tot aici veti gasi cele mai noi modele Skoda si cele mai bune promotii de service, piese si accesorii auto, un tratament special si un raport calitate-pret excelent.

“Ne-am dorit interactivitate, interfata simpla si prietenoasa, dar si o platforma online moderna, accesibila usor vizitatorilor, cu informatii relevante si de impact pentru publicul tinta”, au declarat reprezentatii de marketing ai companiei Brady.

BradyTV a ramas in continuare in grila noului site bradytrade.ro, fiind segmentat pe modele Skoda, actiuni service si alte filme utile pentru pentru persoanele cu interes in domeniul auto.

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata showroomul sau service-ul Brady pe interior, de sus si jos sau doriti sa vedeti ce inseamna un cuptor de tinichigerie vopsitorie auto, puteti face un tur virtual al locatiei Brady, disponibil inca de pe homepage site bradytrade.ro.

Cu noul showroom virtual bradytrade.ro, dealer-ul auto din Cartierul Militari vizeaza cresterea vanzarilor si a satisfactiei clientilor cu scopul de a deveni dealerul auto nr. 1 din reteaua autorizata Porsche Romania.

Va invitam sa-l descoperiti, sa-l studiati si sa ne trimiteti impresiile voastre.
Tot ce conteaza pentru voi, e important pentru noi.


Brady Auto Center se numara printre cei mai mari dealeri auto cu o cota de piata de peste 10% in reteaua Skoda Romania si o experienta de peste 15 ani de activitate in domeniul auto. Brady Auto Center este dealer si service autorizat Skoda din 1998, autorizat Weltauto din 2008, service autorizat Volkswagen din 2010 si autorizat VW Autovehicule Comerciale din 2012.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă