Noua Skoda Fabia - cea mai ecologica

Noua Skoda Fabia - cea mai ecologica

Noua ŠKODA Fabia stabileste noi puncte de referinta in ceea ce priveste consumul de combustibil si emisiile de CO2.  Programata pentru lansare in Paris, in octombrie 2014, noua Fabia va folosi cu pana la 17 % mai putin combustibil decat predecesorii sai, devenind astfel cea mai ecologica si eficienta ŠKODA Fabia, din punct de vedere al consumului de combustibil. Motorizarea sa noua (constand in patru motoare pe benzina si trei diesel) este in conformitate cu normele de poluare Euro 6.

Noua ŠKODA Fabia va fi echipata cu motoare noi, de ultima generatie, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Incluzand versiunea GreenLine, clientii din pietele Uniunii Europene vor putea alege intre patru motoare pe benzina si trei diesel, toate in conformitate cu normele de poluare Euro 6 si avand printre dotarile standard sistemul start-stop si funcţia de recuperare a energiei de franare. Cutia de viteze va fi manuala sau automata DSG, cu dublu ambreiaj.

Motoarele noi pe benzina disponibile sunt cu trei sau patru cilindri, bazate pe tehnologia MQB (platforma modulara). Cei trei cilindri ai motorului 1.0 MPI beneficiaza de injectie indirecta, in timp ce versiunea de motorizare cu patru cilindri este supraalimentata, cu ajutorul unei injectii stratificate (TSI) si are o cilindree de 1.2 litri. Puterea acestora incepe de la 44 kW (60 CP) si ajunge pana la 81 kW (110 CP).

Motoarele diesel disponibile pentru noua ŠKODA Fabia cuprind trei niveluri de performanta ale noului motor common rail cu trei cilindri de 1,4 litri cu supraalimentare si injectie directa. Blocul motor este facut din aliaj de aluminiu. Puterea este neschimbata fata de a doua generatie Fabia, avand de la 55 kW pana la 77 kW, insa capacitatea cilindrica a motorului este acum de 1,4 litri, nu de 1,6 litri.

Spre sfarsitul anului 2015 va avea loc lansarea celui mai eficient motor ŠKODA Fabia, din punct de vedere al consumului de combustibil, si anume versiunea GreenLine, avand 55 kW si motor de 1,4 litri TDI. Sistemul start-stop, funcţia de recuperare a energiei de franare si anvelopele optimizate pentru rezistenta scazuta la rulare, impreuna cu imbunatatiri aduse aerodinamicii automobilului, au rezultat intr-un consum de combustibil de doar 3,1 l/100km, echivalent cu emisii de CO2  de doar 82 g/km.

Incepand cu anul 2015, modelul ŠKODA Fabia GreenLine va deveni cea mai ecologica ŠKODA cu propulsor conventional, depasita doar de motorul CNG al modelului ŠKODA Citigo G-TEC.

Greutatea noii ŠKODA Fabia va fi cu pana la 45 de kg mai mica decat pana acum (in funcţie de echipare), versiunea standard, cu motor de 1,0 MPI in trei cilindri, cantarind (fara sofer) doar 980 kg.

Cea de-a treia generatie ŠKODA Fabia subliniaza renumele pe care il are marca in ceea ce priveste automobilele ecologice, intruchipand angajamentul clar luat de companie, prin care mobilitatea ecologica trebuie sa fie accesibila, atat in prezent cat si in viitor, pentru folosul clientilor, dar si al planetei. Versiunile ŠKODA GreenLine, Green tec si G-TEC, disponibile  pentru gama de modele ŠKODA, sunt exemple elocvente in acest sens.

 
Noua Skoda Fabia este programata pentru lansare in Romania in aceasta toamna.
Pentru mai multe detalii si poze, va rugam contactati dept. de Marketing Brady.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă