Noua Skoda Fabia la Paris 2014

Noua Skoda Fabia la Paris 2014

Se deschide cortina pentru noua ŠKODA Fabia: la Salonul Auto de la Paris (4 – 19 octombrie 2014), compacta complet innoita de la Mlada Boleslav sarbatoreste o premiera mondiala dubla: pentru versiunea hatchback si cea combi. Noua ŠKODA Fabia intra pe catwalk-ul auto intr-o maniera moderna, dinamica si emoţionata. De asemenea, a treia generatie a acestui model dispune de sisteme inovatoare de siguranta, confort si infotainment din segmente auto superioare si este mai prietenoasa cu mediul ca niciodata. Volumul portbagajului este cel mai mare din segment, si anume de 330 litri. In noiembrie, noua ŠKODA Fabia va fi lansata pe piata in Europa, iar la inceputul anului 2015 va fi urmata de ŠKODA Fabia Combi. Prin introducerea acestor doua modele, producatorul ceh isi continua cea mai mare ofensiva a modelelor din istoria companiei.

Noua ŠKODA Fabia este cel mai vandut model ŠKODA dupa ŠKODA Octavia, cifrele de vanzari ridicandu-se in total la aproape 3,5 milioane de unitati incepand din 1999 si de asemenea, se numara printre cele mai populare automobile din segmentul sau, datorita calitatilor sale excelente. In cea de-a treia sa „ediţie”, complet innoita, compacta moderna defineste acum din nou repere in domeniu. „Noua ŠKODA Fabia reprezinta, din toate punctele de vedere, mai mult automobil si ofera in aceeasi masura tehnologii inovatoare si un design emoţional”, a declarat Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, presedintele Consiliului de Administraţie ŠKODA. „O masina minunata, pentru suflet si raţiune, ideala pentru mobilitatea urbana moderna de azi. Suntem foarte increzatori ca noua Fabia va continua istoria de succes a modelului, va cuceri noi grupuri de clienti si va consolida renumele marcii pe pietele internaţionale, in calitatea sa de pilon principal de sustinere a Strategiei noastre de Crestere”, a mai continuat Prof. Dr. Vahland.

ŠKODA Fabia este primul model din producţie de serie ŠKODA care prezinta evolutia limbajului designului marcii, spre un design expresiv si emoţional. Pentru prima data, designerii ŠKODA implementeaza elemente de design ale spectaculosului showcar „ŠKODA Vision C”, la un model de serie. Totodata pot fi recunoscute elemente din ŠKODA Motorsport. Designul de ansamblu evident mai „ascutit” al versiunilor hatchback si combi, face uz de forme cristaline, linii ascutite si precizia maxima a detaliilor. Fabia si Fabia Combi au acum proportii mai echilibrate si mai ferme si au devenit cu 90 mm mai late si cu 31 de mm mai scunde decat predecesorii. De asemenea, impresionanta este si varietatea posibilitatilor de personalizare, atat la exterior, cat si la interior.

Compacta cu tehnologie de ultima ora. Fabia este prima ŠKODA pentru care tehnologia  MirrorLink™ si noua funcţie SmartGate fac posibila interconectarea facila a automobilului cu smartphone-ul. Astfel, ŠKODA integreaza, facil si la un pret accesibil, inteligenţa smartphone-urilor in automobil. Gratie noilor motoare (patru pe benzina si trei diesel), a reducerii tintite a greutatii la pana la 980 kg, precum si a caracteristicilor aerodinamice optimizate, consumul si emisiile noii ŠKODA Fabia au fost reduse cu pana la 17%. Cea mai economica ŠKODA Fabia va fi versiunea ŠKODA Fabia GreenLine, disponibila incepand cu anul 2015. Aceasta va dispune de motorizarea  1,4 TDI/55 kW (75 CP), avand un consum de motorina de numai 3,1 l/100 km, ceea ce corespunde unor emisii de CO2 de doar 82 g/km.

Mai mult, noua ŠKODA Fabia ofera sisteme inovatoare de siguranta si confort, care pana in  prezent erau rezervate mai degraba segmentelor auto superioare. Sistemul Front Assistant cu funcţie City de franare de urgenta si sistemul de franare Multi-Collision Brake sunt disponibile pentru prima data pentru modelul Fabia. Front Assistant monitorizeaza in permanenta, prin intermediul radarului, distanta faţa de participanţii la trafic care se deplaseaza in fata si, in cazul unei distante prea mici, intervine la diferite intensitati (de la avertizari optice si acustice, la acţionarea scurta a franei sau chiar franarea completa), in vederea impiedicarii unei coliziuni. Sistemul de franare Multi-Collision Brake reduce riscul unei a doua coliziuni consecutive, dupa o prima coliziune care a intervenit deja. Sistemul se declanseaza automat, imediat ce primul impact a fost detectat.

Alte sisteme de siguranta disponibile pentru noua Fabia sunt Driver Activity Assistant (detectorul de oboseala), Speedlimiter, Hill Hold Control (asistentul pentru demararea din rampa) si functia electronica de monitorizare a presiunii din pneuri. Confort aditional este oferit optional, printre altele, de sistemul de blocare si pornire automata KESSY, de senzorii de parcare in fata si in spate, de noua servo-directie electromecanica, precum si de trapa panoramica vitrata. Totodata noua Fabia surprinde placut cu spatiul generos, funcţionalitatea sa si mai mult imbunatatita, precum si cu cele 19 solutii ‚Simply Clever’.

PREZENTA ŠKODA la MONDIAL DE L’AUTOMOBILE 2014 - Paris:

  •     ŠKODA la: pavilionul 4, standul 215
  •     Suprafaţa de expunere a marcii ŠKODA: 1.625 m2
  •     Automobilele expuse de ŠKODA in zilele dedicate publicului: 13 autovehicule (6x Fabia, 2x Fabia Combi, 1x Rapid Spaceback Monte Carlo, 1x Yeti Monte Carlo, 1x Citigo Monte Carlo, 1x Octavia Scout, 1x Superb Combi L&K)
  •      Zilele pentru public: 04.10 – 19.10.2014
 
In showroomurile Skoda din Romania, noul model SKODA Fabia va fi disponibil din luna decembrie 2014.
 
Pentru mai multe detalii vizitati situl Salonului Auto de la Paris 2014

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă