Noua Skoda Fabia se va lansa in luna noiembrie

Noua Skoda Fabia se va lansa in luna noiembrie

Primul exemplar al celei de-a treia generatii ŠKODA Fabia a parasit linia de productie de la fabrica principala ŠKODA, din Mlada Boleslav. Echipa de productie a aplaudat la scena deschisa noua masina – o Fabia de culoare ‘Albastru Race’ – in timp ce aceasta trecea prin faza de inspectie finala. ŠKODA Fabia, care are un design complet nou, cucereste prin limbajul de design plin de emotie, siguranta inovatoare, confortul si sistemele de infotainment din clasele superioare de automobile, precum si prin valorile reduse de consum. Lansarea pe piata va avea loc in luna noiembrie.

“Debutul in productie al noii ŠKODA Fabia reprezinta o alta piatra de hotar in cadrul ofensivei noastre de modele şi de producţie,” declara Michael Oeljeklaus, membru in Consiliul de Administratie ŠKODA, responsabil pentru Productie. “Atunci cand primul exemplar al unui model paraseste linia de productie, este intotdeauna un moment important. Iar acest lucru este valabil mai ales pentru noua Fabia, deoarece acest automobil minunat este un pilon important in strategia de dezvoltare ŠKODA. Echipele noastre de la Dezvoltare si Productie au facut pregatiri intense si meticuloase si si-au dedicat activitatea pregatirii si punerii in functiune a masini – o masina care va impune noi standarde in cadrul segmentului sau,” declara Oeljeklaus. Inaintea debutului in productie al modelului ŠKODA Fabia, au avut loc lucrari ample de ajustare si renovare la fabrica din Mlada Boleslav; toate efectuate in perioada de concedii a fabricii, care s-a incheiat la mijlocul lunii august. 40 de companii specializate in tehnologia productiei, impreuna cu sute de experti, au fost implicate in acest proces.

Noua ŠKODA Fabia este ‘pur si simplu mai multa masina’, in toate privintele. Cea de-a treia generatie Fabia demonstreaza, la fel ca si primul automobil produs, cum designul ŠKODA s-a dezvoltat intr-un limbaj de design mai expresiv si bogat din punct de vedere emotional. Proportiile omogene, formele cristaline si liniile clare scot in evidenta noua generatie. In plus, noua ŠKODA Fabia ofera mult mai multe posibilitati de personalizare decat inainte, atat la interior cat si la exterior.

Masina mica, tehnologii mari. Noua ŠKODA Fabia beneficiaza de sisteme inovatoare de siguranta, confort si infotainment, provenite de la automobilele din segmentele superioare. Pentru prima data, un automobil ŠKODA poate fi conectat cu usurinta la un smartphone prin intermediul tehnologiei MirrorLink™. Gama de motoare complet noua impune de asemenea noi standarde, facand din cea de-a treia generatie cea mai ecologica si economica ŠKODA Fabia din toate timpurile. In comparatie cu modelul precedent, noua Fabia utilizeaza cu pana la 17 procente mai putin carburant.

In stilul tipic ŠKODA, noua Fabia impresioneaza si prin spatiul generos si numeroasele dotari ‘Simply Clever’, dintre care, pana la noua dotari sunt noi.

Cu cea de-a treia generatie, complet noua, producatorul doreste sa continue povestea de succes impresionanta a modelului ŠKODA Fabia. Dupa ce a comercializat circa 3,4 milioane de automobile pana in prezent, ŠKODA Fabia este cel mai bine vandut automobil al marcii din Republica Ceha, dupa ŠKODA Octavia. Intre 1999 si 2006 au fost vandute in total 1,8 milioane de exemplare Fabia din prima generatie. Din 2006 si pana in prezent, ŠKODA a livrat catre clientii sai circa 1,7 milioane de exemplare Fabia din a doua generatie.

 
Pentru mai multe detalii si poze, va rugam contactati dept. de Marketing Brady.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă