Noua SKODA Fabia - simply clever

Noua SKODA Fabia - simply clever

Noua ŠKODA Fabia este mai practica si mai ingenioasa ca niciodata, atat in varianta hatchback, cat si in cea combi. Noul model ofera spatiu pentru cinci ocupanti si bagajele acestora si totusi, datorita dimensiunilor exterioare compacte, este extrem de agila si usor manevrabila, astfel incat Fabia devine masina ideala pentru traficul urban. Portbagajul sau este cel mai mare din segmentul masinilor de mici dimensiuni. In plus, cea de-a treia generatie Fabia este disponibila cu pana la 19 detalii „Simply Clever”, dintre care pana la 10 dotari sunt noi.

“Noua ŠKODA Fabia si noua ŠKODA Fabia Combi sunt adevarate campioane in privinta caracterului practic, permitand variate posibilitati de utilizare si cea mai mare capacitate a portbagajului din clasa lor – sunt masini ideale pentru mobilitatea urbana moderna si convenabila, fiind totodata combinatia perfecta intre emotional si functional”, a declarat Dr. Frank Welsch, membru al Consiliului de Administratie ŠKODA, responsabil pentru Dezvoltare Tehnica.

Spatiu generos

ŠKODA Fabia ofera mult spatiu pentru ocupanti si bagaje. Interiorul este putin mai lung si mai lat decat pana acum si, in acelasi timp, soferul si pasagerul din dreapta sa au mai mult spatiu la cap. Portbagajul este cel mai mare din segment. Cu toate acestea, noua ŠKODA Fabia, atat in varianta hatchback, cat si in cea combi, este o masina agila si usor manevrabila datorita dimensiunilor exterioare compacte.

Desi noua ŠKODA Fabia hatchback este cu 8 mm mai scurta decat predecesoarea, interiorul are o lungime cu 8 mm mai mare, de 1.674 mm. Latimea in dreptul coatelor a crescut de asemenea, in fata la 1.401 mm (plus 21 mm) si in spate la 1.386 mm (plus 2 mm).

Portbagajul este cel mai mare din segment, cuprinzand 330 de litri de bagaje, cu 15 litri mai mult decat pana in prezent si cu mult mai mult decat cel al concurentilor relevanti. Noua ŠKODA Fabia Combi are 530 litri, cu 25 litri mai mult decat predecesorii sai. Cu bancheta rabatata, volumul de incarcare pentru hatchback creste pana la 1.150 litri, iar pentru Combi pana la 1.395 litri.

Datorita deschiderii late, de 1.098 mm, a hayonului care se ridica la o inaltime mare, de 1.915 mm (Combi: 1.033/1.900 mm) si a pragului coborat al portbagajului (659 mm/Combi: 611 mm), incarcarea devine foarte facila. Spatiul de incarcare atat pentru hatchback cat si pentru combi are o latime de 960 mm, adica cu 2 mm mai mult decat la generatia anterioara.

Bine gandit – 19 detalii ”Simply Clever”, 10 dintre acestea fiind noi

Pentru ŠKODA, ”Simply Clever” reprezinta mult mai mult decat doar o parte din sloganul marcii. Inginerii ŠKODA lucreaza la solutii inteligente inca de la primii pasi ai dezvoltarii masinii. Toate modelele ŠKODA sunt echipate cu dotari inteligente care usureaza viata soferilor si pasagerilor.

Noua ŠKODA Fabia se ridica perfect la inaltimea acestei afirmatii. Daca ne referim la transpunerea aplicatiilor smartphone-urilor pe display-ul sistemului de infotainment, plasele pentru depozitare, nenumaratele suporturi si spatii pentru depozitare sau ingenioasa racleta de gheata, cea de-a treia generatie ŠKODA Fabia este mai practica si mai functionala ca niciodata.

In functie de nivelul de dotare si de preferintele clientilor, pana la 10 noi detalii ”Simply Clever” pot fi gasite la noua ŠKODA Fabia.

Tehnologia MirrorLink™ transpune aplicatiile smartphone-urilor, inclusiv softul de navigatie, pe display-ul sistemului de infotainment. Cu functia SmartGate si folosind aplicatii dedicate, anumite date ale autovehiculului pot fi afisate, salvate sau accesate de pe smartphone-ul utilizatorului.

Noua Fabia are acum, in echiparea standard, o racleta de gheata in clapeta rezervorului de combustibil. Nu va mai fi astfel nevoie sa cautati racleta in zilele friguroase de iarna. Racleta de gheata gliseaza intr-o fanta din interiorul clapetei rezervorului de combustibil, fiind gata oricand pentru utilizare.

Un telefon mobil, un smartphone sau un iPod pot fi depozitate in noul suport multimedia din suportul pentru pahar de pe consola centrala. Vesta reflectorizanta, obligatorie acum in multe tari, are un spatiu special de depozitare in portiera de pe partea soferului.

Un recipient pentru resturi este disponibil pentru portiera. Plasele pentru depozitare aflate pe marginile interioare ale scaunelor din fata sunt locul potrivit pentru diferite obiecte mai mici.

Noua ŠKODA Fabia ofera acum mai multe spatii de depozitare pentru sticlele de bauturi, avand loc pentru pana la sapte sticle: cate o sticla de 1,5 litri in fiecare dintre usile fata, cate o sticla de 0,5 litri in fiecare dintre usile spate, o sticla de 0,5 litri si una de 0,4 litri in consola centrala si o sticla de 1 litru in torpedou. Noi pentru ŠKODA Fabia sunt spatiile de depozitare pentru sticlele de bauturi din ambele usi din spate si din torpedou.

Optional, noua ŠKODA Fabia Combi este disponibila cu o podea dubla ajustabila pentru portbagaj. Acesta este un panou intermediar detasabil care imparte portbagajul in doua compartimente orizontale, permitand depozitarea pe doua niveluri. Glisand pur si simplu panoul in doua fante, acesta va fi fixat in pozitia superioara. Pentru a facilita incarcarea si descarcarea, panoul poate fi blocat intr-o pozitie inclinata. Pentru a folosi portbagajul nedivizat, este suficient sa coborati panoul in pozitia inferioara.

Noua ŠKODA Fabia ofera de asemenea si alte dotari ”Simply Clever” care s-au dovedit a fi valoroase inca de la cea de-a doua generatie a modelului.

Suportul pentru bilete de parcare, inclus in dotare standard si aflat pe interiorul montantului A din stanga, ii permite soferului sa prinda cu usurinta un bilet pentru a-l face vizibil.

In portbagaj sunt disponibile doua carlige pentru genti. Pentru Fabia Combi, sistemul optional de plase contine 3 plase pentru depozitare (2 verticale, 1 orizontala) pentru asigurarea ordinii in portbagaj. Pentru Fabia hatchback sunt optionale doua plase (1 verticala, 1 orizontala). Panoul care acopera portbagajul poate fi lasat in pozitie normala, dar poate fi folosit si ca podea intermediara orizontala sau poate fi impins vertical dupa bancheta.  De asemenea, este disponibila optional o cutie de depozitare flexibila pentru portbagaj, care ajuta la transportul in siguranta al obiectelor.

O alta dotare „Simply Clever” este si functia Cornering de iluminare a proiectoarelor de ceata.

La noua ŠKODA Fabia Combi, portbagajul este acoperit de un rulou retractabil si detasabil. Acesta este prevazut cu o functie de tip push: apasand scurt marginea ruloului, acesta se va strange.

Descopera aceste detalii simply clever in primul TEST-DRIVE cu Noua SKODA Fabia la Brady!

inscriere-test-drive-skoda-fabia-brady

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă