Noua SKODA Superb la Geneva 2015

Noua SKODA Superb la Geneva 2015

Pe scena apare cea mai buna ŠKODA din toate timpurile: la doua saptamani de la premiera sa mondiala din Praga, noua ŠKODA Superb a intrat pentru prima data in lumina reflectoarelor publicului general, la Salonul Auto de la Geneva (5 - 15 martie 2015). Noua nava-amiral ŠKODA captiveaza atentia gratie unui design modern, expresiv si cu o puternica incarcatura emotionala, dar si a celui mai mare spatiu interior din segmentul sau si a inovatoarei tehnologii MQB a Grupului Volkswagen.

“Noul Superb reprezinta inceputul unei noi ere pentru ŠKODA,” a declarat Presedintele ŠKODA, Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland. "In ultimii ani, ŠKODA si-a consolidat pozitia de producator auto international de volum. Tehnologia si designul autovehiculelor noastre au atins un nou nivel. Noua ŠKODA Superb continua cu coerenta aceasta calatorie. Este punctul culminant actual al celei mai mari ofensive de modele a marcii ŠKODA si simbolizeaza pozitia recastigata de catre companie,” a mai spus Prof. Dr. Vahland. "Designul extraordinar al modelului si calitatile sale tehnice, precum si spatiul interior de neintrecut fac din nava noastra amiral un nou reper in mediul nostru concurential. Cu noul Superb, vom castiga noi grupuri de clienti pentru marca noastra. ŠKODA intentioneaza sa-și continue cresterea. Noua ŠKODA Superb marcheaza aceste ambitii de crestere si indica viitorul marcii", a declarat Winfried Vahland.

Incepand din anul 2001, ŠKODA Superb se afla in varful gamei de modele ŠKODA. De atunci, producatorul a livrat peste 700.000 de automobile Superb din prima si a doua generatie, ŠKODA Superb devenind astfel unul dintre cele mai populare modele din clasa sa. Clientii apreciaza pachetul de ansamblu atractiv: spatiu foarte generos, un design atemporal si elegant, un nivel ridicat de confort, tehnologie moderna, testata si consacrata, siguranta de top, functionalitate optima si un excelent raport pret/valoare. Vahland: "Cu noul Superb, ŠKODA isi largeste aspiratiile de a oferi de asemenea automobile premium pozitionate in varful segmentului corespunzator, mentinand totodata valorile fundamentale ale marcii. Intentia este de a oferi cele mai bune autovehicule in domeniile in care activam, de a prezenta calitatea, traditia si orientarea spre viitor a marcii noastre, precum si de a creste atractivitatea marcii ŠKODA. Suntem mandri de autovehiculele noastre si dorim sa transmitem acest sentiment si clientilor nostri."

Pentru detalii si poze cu noul model SKODA Superb, puteti lua legatura cu departametul marketing Brady.

La a treia sa generatie, modelul de top al marcii ŠKODA atinge noi dimensiuni. "ŠKODA Superb: am dezvoltat un automobil care ii va incanta pe clientii nostri," a spus Dr. Frank Welsch, membru al Consiliului de Administratie ŠKODA, responsabil pentru Dezvoltare Tehnica. "Avand un design expresiv si cu o bogata incarcatura emotionala, oferind si mai mult spatiu si confort, tehnologii inovatoare de siguranta, cifre de top in privinta consumului, caracteristici dinamice sofisticate, noua ŠKODA Superb aduce calitatile ŠKODA la un nou nivel", a mai spus Dr. Welsch.

De prima clasa - in toate privintele

Cu noul sau design expresiv, aceasta ŠKODA demonstreaza forta emotionala a marcii. Astfel, noul Superb introduce in productia de serie incitantul limbaj de design al studiului ‘ŠKODA VisionC’. Utilizarea matricei modulare transversale (MQB) a Grupului Volkswagen permite accentuarea designului elegant si dinamic. Noul Superb este cu 28 mm mai lung si cu 47 mm mai lat decat modelul anterior. De asemenea, ampatamentul a fost marit cu 80 mm, iar consola frontala a masinii este cu 61 mm mai scurta decat pana acum. Rezultatul noilor dimensiuni consta intr-o limuzina care debordeaza de rafinament si pasiune.

ŠKODA Superb defineste noi standarde in privinta spatiului si a confortului. In comparatie cu modelul anterior, dimensiunile interioare ale noului Superb au crescut din nou, oferind cel mai bun spatiu la cap si picioare pentru pasagerii din spate si cel mai mare portbagaj din clasa auto medie. Totodata, limuzina etse mai inteligenta ca niciodata. 29 de dotari si functii ‘Simply Clever’ fac viata mai usoara atat pentru sofer, cat si pentru pasageri.

Noul Superb este primul model ŠKODA care ofera suspensia cu reglare adaptiva (Dynamic Chassis Control - DCC), inclusiv functia de selectare a modului de condus. Sunt disponibile sisteme de aer conditionat complet noi, inclusiv noul sistem cu reglaj pe trei zone, disponibil pentru prima data. Este de asemenea disponibil un plafon panoramic glisant, precum si un sistem de incalzire stationara, scaune incalzite, parbriz incalzit fara fire si actionarea electrica a capotei portbagajului, care poate fi de asemenea suplimentata cu "pedala virtuala". Noul sistem Park Assist, senzorii de parcare si noua camera video pentru marsarier faciliteaza mult manevrele de accesarea a locurilor de parcare, precum si de iesire de pe acestea. O dotare deosebit de atractiva in privinta confortului: noua ŠKODA Superb ofera doua umbrele in portierele din fata.

Gama de sisteme de siguranta este mai extinsa ca niciodata. Sistemul de franare pentru prevenirea coliziunilor multiple (Multi-collision brake) este o dotare standard a noului Superb. Printre celelalte sisteme disponibile se numara Front Assist (monitorizarea traficului din fata) cu functia City de franare de urgenta, Adaptive Cruise Control (control automat distanta), Crew Protect Assist (protectia proactiva a pasagerilor), Lane Assistant (asistent pentru mentinerea benzii de rulare), Traffic Jam Assist (asistent in blocajele din trafic), Blind Spot Detect (monitorizare unghi mort), Rear Traffic Alert (alerta la traficul din spate), Emergency Assist (mașina se oprește in caz de urgenta), Driver Alert (detector oboseala), Speedlimiter (limitator de viteza), Travel Assist (identificarea indicatoarelor de circulati), Hill-Hold Control (asistenta șoferilor la demararea din rampa) si functia de monitorizare electronica a presiunii din pneuri. Pentru prima data este disponibila o functie de mascare pentru luminile de drum (Smart Light Assist).

Conectivitatea atinge un nou nivel de calitate: noua ŠKODA Superb dispune de un sistem de infotainment de noua generatie care se conecteaza automat la cele mai moderne smartphone-uri. SmartGate permite in plus accesarea si utilizarea datelor despre automobil prin intermediul propriului smartphone. Conexiunea de inalta viteza la internet transforma modelul Superb in primul hotspot ŠKODA pe roti. Cu noua aplicatie ŠKODA Media Command si cu functia Wi-Fi hotspot, sistemul de infotainment poate fi controlat pentru prima data de pe locurile din spate, folosind o tableta.

Noua ŠKODA Superb defineste impresionante noi repere in privinta consumului si a emisiilor. Gratie noilor motoare (cinci pe benzina si trei diesel TDI common-rail), a reducerii de greutate cu pana la 75 kg si a caracteristicilor aerodinamice optimizate, noul model consuma si emite cu pana la 30% mai putin combustibil, respectiv CO₂. ŠKODA Superb GreenLine este cel mai eficient reprezentant, consumul fiind de doar 3,7 l/100 km si emisiile de 95 g CO₂/km. In ciuda valorilor mai mici de consum, noile propulsoare furnizeaza o putere cu pana la 20 mai mare. Tractiunea integrala este disponibila in combinatie cu patru dintre motoarele din gama.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă