Noua SKODA Superb la linia de start

Noua SKODA Superb la linia de start

Noua ŠKODA Superb s-a pozitionat la linia de start. Complet reconceputa, nava-amiral a marcii ŠKODA a parcurs recent seria de teste finale, printre altele in Europa de Est. Noua ŠKODA Superb este modelul de varf al gamei ŠKODA. Cu noul sau limbaj de design, noi proportii, tehnologie inovatoare, caracteristici dinamice si calitatea prelucrarii, automobilul a intrecut toate asteptarile.

Aflata la a treia generatie, noua ŠKODA Superb ofera dotari si caracteristici practice la cel mai inalt nivel, precum si dimensiuni optimizate. Spatiul si dimensiunile portbagajului, caracteristice modelelor ŠKODA, au crescut chiar mai mult si definesc un nou standard in acest segment auto. Incorporand tehnologia MQB a Grupul Volkswagen, ŠKODA Superb aduce calitati din clasele auto superioare in clasa medie. Modelul ofera cele mai bune valori in privinta confortului, sistemelor de infotainment si conectivitate, a sigurantei, sustenabilitații, consumului si performantelor.

"Noua ŠKODA Superb este cea mai buna ŠKODA din toate timpurile. Aceasta a treia generatie a navei noastre amiral va trezi interesul unor noi grupuri de clienti individuali si companii. Calitatile modelului Superb accentueaza valorile marcii si indica viitorul marci ŠKODA," a declarat Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, presedintele Consiliului de Administratie ŠKODA.

Noua ŠKODA Superb va avea premiera mondiala la mijlocul lunii februarie 2015, in Praga. Prezentarea la Salonul Auto de la Geneva va urma la scurt timp, in martie. Lansarea pe piata este planificata pentru mijlocul anului 2015. ŠKODA Superb reprezinta varful gamei de modele ŠKODA, inca din anul 2001. In prezent, marca a livrat la clienții din intreaga lume peste 700.000 de exemplare din prima si a doua generație a modelului ŠKODA Superb.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă