Noul model Skoda de oras a ajuns si la Bucuresti

Noul model Skoda de oras a ajuns si la Bucuresti

ŠKODA Romania a lansat in aceasta vara noul model al marcii: ŠKODA Citigo.

Introdus pe piata din Cehia la sfarsitul anului 2011, noul model incepe ofensiva de produse a marcii, fiind primul model din clasa A00 a producatorului din Mladá Boleslav. In ciuda dimensiunilor reduse, ŠKODA Citigo ofera utilizarea la maximum a spatiului disponibil, precum si locuri confortabile pentru patru pasageri. Modelul Citigo lansat in Romania va fi disponibil atat in versiunea de caroserie cu trei usi, cat si in versiunea cu cinci usi.

“ŠKODA Citigo are o importanta strategica pentru portofoliul ŠKODA, fiind primul model cu care intram pe un segment deosebit de competitiv: clasa automobilelor de mici dimensiuni. Daca ne raportam la conditiile de piata si la preferintele actuale ale romanilor in ceea ce priveste automobilul personal, ŠKODA Citigo este modelul care reuneste toate cerintele acestora, prin urmare suntem increzatori ca va fi adoptat rapid pe piata locala”, a declarat Vlad Rusu, Brand Manager ŠKODA, parte din Porsche Romania.

Citigo este primul model al marcii care contine noua sigla de identitate integrata in caroseria automobilului, pornind ofensiva de produse a marcii. In ciuda dimensiunilor sale mici, Citigo impresioneaza cu un spatiu interior aplu si cu elemente de design foarte atractive. Tehnologiile utilizate, precum si functiile de navigare, comanda vocala si aplicatia de muzica, ofera acestui model un caracter specific urban.

Grila cu lamele a radiatorului incadrata de o rama cromata si de farurile cu forme precise ofera masinii imaginea tipica a unui automobil ŠKODA. Cu o lungime de 3,56 metri, o latime de 1,65 metri si o inaltime de 1,48 metri, Citigo este unul dintre cele mai mici autovehicule din segmentul sau. Volumul compartimentului pentru bagaje este de 251 de litri. Acesta poate fi extins la 951 de litri, prin plierea scaunelor din spate, ceea ce inseamna o valoare de top pentru segmentul A00.

Al saptelea model Škoda a inregistrat rezultate foarte bune si la capitolul siguranta: a primit numarul maxim de 5 stele din partea Euro NCAP, organismul european independent ce evalueaza siguranta oferita de noile modele lansate pe piata. Modelul Citigo este prevazut cu patru airbaguri, centurile cu pretensionare, sistemul ABS si, in premiera pentru un autovehicul ŠKODA, sistemul activ de franare ”City Safe Drive” care previne coliziunile cand automobilul ruleaza cu o viteza de pana la 30 km/h.

Modelul Citigo este cel care inchide locul neocupat dintre generatii, avand printre grupurile tinta soferii tineri, familiile tinere si, de asemenea, o clientela matura. Acestia sunt clienti care sunt foarte sensibili in privinta pretului si au o abordare rationala in ceea ce priveste automobilele, dar, pe de alta parte, au pretentii foarte mari in ceea ce priveste calitatea, caracterul practic, designul si siguranta. Odata cu Citigo, ŠKODA doreste sa castige noi categorii de clienti, pentru care, pana in prezent, nu a existat nicio oferta potrivita in segmentul masinilor mici.

“ŠKODA Citigo este o masina citadina prin definitie. Este creata pentru omul activ, care are nevoie sa se deplaseze rapid in locuri aglomerate si pentru care timpul este deosebit de important. Pentru aceste persoane masina indeplineste doua roluri esentiale: este functionala si defineste un stil de viata modern”, a precizat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA Romania.

Modelul Citigo este disponibil in doua variante de motorizare, pe benzina, cu trei cilindri, de 1,0 litri, iar puterile pe care le furnizeaza sunt de 44 kW/60 CP si 55 kW/75 CP. Consumul de carburant si emisiile sunt de 4,5l/100km si 105g CO2/ km pentru motorul de 44kW. Motorul de 55kW consuma 4,7l/100km si emite 108g de CO2 pe km.

Fii primul care se programeaza la un Drive-test Citigo acum la Brady Auto Center!

Descarca lista de pret Skoda Citigo aici.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă