Skoda - masina oficiala a Crosului Cora 2012

Skoda - masina oficiala a Crosului Cora 2012

Skoda prin Brady Auto Center - masina oficiala a Crosului Cora 2012

Brady Auto Center, in calitate de partener al Crosului Cora Lujerului, a oferit apa alergatorilor din sectorul 6 al Capitalei din cele 2 autoturisme Safety Car Skoda Octavia prezente pe traseul crosului.

La aceasta competitie au participat peste 700 de alergatori cu varsta cuprinsa intre 16 si 56 de ani, majoritatea cu o varsta medie de 25 ani. Cel mai rapid concurent, Georghita Vitalie, a alergat 6 km in mai putin de 15 minute.

Castigatorii Crosului Cora Lujerului organizat duminica, 13 mai 2012, impreuna cu Primaria sectorului 6, au primit premii constant in LCD-uri, Laptop-uri, tablete, aparate foto, MP4 Playere, echipamente si vouchere Champion si vouchere TerraParc.

Traseul pentru seniori si juniori a fost de aproximativ 6 km (Parcare Hypermarket Cora Lujerului – Sos. Pasajul Lujerului – Bd. Iuliu Maniu – Bd. Vasile Milea – Bd. Timisoara – Sos. Pasajul Lujerului – Parcare Hypermarket Cora Lujerului), iar cel pentru copii (11 – 15 ani) a fost de aproximativ 2 km (Parcare TerraPark – Bd. Timisoara – Sos. Pasajul Lujerului – Parcare Hypermarket Cora Lujerului).

In paralel, in parcarea hypermarketului Cora au avut loc activitati recreative de genul: concursuri de fotbal si baschet, demonstratii de Karate, aerobic si dance.

Accepta provocarea Brady si tine ritmul cu Skoda!

Activitatile sportive precum hocheiul pe gheata si ciclismul se numara printre stalpii de rezistenta ai strategiei de sponsorizare Skoda Auto in lume. Pe plan local, Brady Auto Center, dealer autorizat Skoda si Weltauto & service autorizat Skoda si Volkswagen din Cartierul Militari, Bucuresti, impreuna cu importatoul Skoda Romania, sprijina sportul si promoveaza un stil de viata sanatos si activ prin sponsorizarea unor evenimente sportive cum ar fi Skoda Vello Chalenge, Crosul Cora Lujerului sau campionate de snowboard si motorsport.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă