SKODA Octavia - cea mai accesibila masina

SKODA Octavia - cea mai accesibila masina

ŠKODA Octavia este câştigătoarea concursului Autovot la categoria „Maşini Accesibile”. După 31 de zile de concurs, 32 de modele la categoria „Maşini Accesibile” şi 13.500 de votanţi, Octavia a ieşit premiantă în cadrul concursului organizat de Automarket.ro, obţinând 1.425 de voturi în Marea finală, cu 244 de voturi în plus faţă de concurenţă.

 

„Mulţumim tuturor celor care ne-au acordat acest vot de încredere. Reuşita Octaviei este un efort comun al tuturor iubitorilor mărcii noastre. Vom continua să vă impresionăm cu acest model, dar şi cu viitoarele modele ŠKODA”, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA România. 

De la lansarea modelului în anul 1996, Octavia a devenit foarte repede emblema mărcii ŠKODA. Design-ul modern, confortul şi spaţiul habitaclului, precum şi dotările tehnice au convins o mare majoritate a cumpărătorilor de maşini noi, ŠKODA Octavia menţinându-şi poziţia de cel mai bine vândut model de import din România ultimilor trei ani. Astfel, premiul obţinut în cadrul concursului Autovot vine ca o confirmare a popularităţii modelului.

 

  • De 3 ani de zile, ŠKODA Octavia este cel mai bine vândut model de import din România
  • Ultima generaţie a modelului a fost lansată cu succes în martie anul trecut, cumulând livrări de 2.949 unităţi în 2013

Pentru detalii si poze suplimentare, va rugam contactati departamentul de Marketing Brady.

drive-test-skoda-brady

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă