SKODA Octavia NO. 1

SKODA Octavia NO. 1

ŠKODA Octavia este, al patrulea an consecutiv, cel mai bine vandut model de import din Romania. A treia generatie a celui mai iubit model ŠKODA a fost vandut in numar de 3.473 unitati pe parcursul anului 2014.

Noua ŠKODA Octavia este disponibila pe piata din Romania din martie 2013. Noul limbaj de design al marcii a convins: modelul Octavia are un design mai dinamic si un caracter mai puternic. Fiabilitatea si dotarile „Simply clever” au cucerit clientii din Romania: ŠKODA Octavia a fost livrata catre 3.473 de clienti in 2014. Combinatia optima de emotional si functional, tehnologiile din clasele superioare si spatiul peste medie sunt cateva dintre caracteristicile care definesc ŠKODA Octavia ca cel mai bine vandut model de import din Romania.

Din iulie 2014 in showroom-urile din tara se poate achizitiona Noua ŠKODA Octavia Scout, urmand ca din luna mai a acestui an, editia speciala Octavia RS 230 sa poata fi admirata si in Romania.

ŠKODA Octavia incorporeaza toate valorile marcii: designul cu eleganta atemporala, oferta de spatiu peste media clasei, functionalitate ridicata, multe detalii “Simply Clever”, tehnologie de avangarda si un raport bun pret/calitate. Toate acestea fac din modelul Octavia oferta ideala pentru clientii exigenti si increzatori din segmentul limuzinelor compacte. Designul modern, de o eleganta clasica, are caracter si exprima siguranta. Motoarele de ultima generatie, TSI si TDI, combinate cu greutatea redusa a masinii si aerodinamica optimizata, ajuta la obtinerea unor cifre de consum si emisii foarte scazute. Astfel, modelul Greenline are un consum mediu de 3,8l / 100 km.

Mai mult decat orice alta masina, Octavia simbolizeaza povestea extraordinara de succes a marcii in ultimele doua decenii. Lansarea sa in 1996 a marcat inceputul dezvoltarii companiei ŠKODA Auto la statutul de producator de automobile de talie mondiala, care acum este prezent pe mai mult de 100 de piete internationale. In 2014, ŠKODA Auto a livrat pentru prima data peste 1 milion de autoturisme in intreaga lume.

programare-drive-test-skoda-brady

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă