Skoda sustine Ora Pamantului

Skoda sustine Ora Pamantului

SKODA Romania sustine „Ora Pamantului”.

Skoda si Brady va invita sambata, 31.03.2012, orele 20:30 - 21:30 in Parcul Izvor (Bucuresti) pentru a sarbatori impreuna "Ora Pamantului".

Aceasta actiune globala de responsabilizare sociala ce are loc pe 31 martie 2012, intre orele 20:30 – 21:30, presupune stingerea luminilor in toate cladirile publice si private, pentru a trage un semnal de alarma asupra imensului consum de energie la nivel global. Protejarea mediului inconjurator a fost dintotdeauna un interes pentru marca SKODA – participarea la si sustinerea diferitelor evenimente demonstrand implicarea marcii in protejarea mediului inconjurator.

„International, SKODA Auto a contribuit la protejarea mediului inconjurator prin construirea unor automobile cu emisii de noxe reduse. Cu ajutorul lui de Gerhard Plattner, oficialii SKODA Auto au demonstrat eficienta de consum a tuturor modelelor marcii. Anul acesta am decis sa sustinem la nivel national „Ora Pamantului” pentru a veni in sprijinul acestei initiative de responsabilizare sociala”, Vlad Rusu, Director marca Skoda..

„Importatorul SKODA Romania a sustinut dintotdeauna evenimente care au ca scop final educarea publicului pentru protejarea mediului inconjurator, precum si reducerea consumului de energie. Skoda Velo Challenge este un bun exemplu de eveniment care promoveaza ciclismul in tara, sprijinind comunitatea de biciclisti, dar si un stil de viata sanatos si activ. Prin sponsorizarea actiunilor de responsabilizare sociala, importatorul SKODA Romania doreste sa devina un model de urmat in a demonstra tuturor ca schimbarea incepe cu fiecare persoana in parte”, Patricia Zegreanu, Manager Marketing si Comunicare Skoda.

SKODA Romania si Brady Auto Center va ureaza sa fiti „Simply Clever”!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă