Tur virtual prin Muzeul SKODA

Tur virtual prin Muzeul SKODA

Muzeul ŠKODA este primul muzeu automobilistic din Cehia care ofera un tur virtual prin intermediul Google Street View

Muzeul ŠKODA se ridica la nivelul reputatiei sale de univers interactiv incitant - acum chiar si in varianta virtuala on-line. Parcurgandu-l, puteti cerceta exponatele in detaliu si puteţi chiar lua loc in spatele volanului anumitor modele clasice ŠKODA– oricand si de oriunde.

"Muzeul nostru, care s-a redeschis in urma cu doi ani dupa o modernizare amanuntita, ilustrand renumita istorie a marcii ŠKODA si atragand clienti din toata lumea. Oferim acum aceasta oportunitate fantastica, extinzandu-ne serviciile pentru a facilita accesul din toate colturile lumii in expozitie, 24 de ore din 24, 7 zile din 7", a declarat Andrea Frydlová, Directorul Muzeului ŠKODA.

Google Street View ofera acum tuturor utilizatorilor posibilitatea de a se plimba prin Muzeul ŠKODA, de a cunoaste arhitectura salilor de expozitie si chiar de a privi mai cu atentie automobilele istorice legendare, din confortul de acasa. Cu doar cateva click-uri, puteti ajunge in mijlocul expozitiei si puteti descoperi nestematele automobilistice.

Turul virtual va permite de asemenea sa va asezati in spatele volanului exponatelor selectate – spre exemplu, in primul automobil fabricat vreodata de producatorul ceh, Voiturette A, proiectat de fondatorii Laurin si Klement, dar si in alte legende, cum ar fi L&K-ŠKODA 110, ŠKODA 860, ŠKODA Superb 4000 si ŠKODA 1101 ’Tudor’ Cabriolet. Puteti de asemenea ’intra’ in modelele ŠKODA Popular Sport ’Monte Carlo’ si ŠKODA 1000 MB. Experienta cuprinde si posibilitatea de cercetare amanuntita a interiorului studiului ŠKODA VisionD si al automobilelor de curse ŠKODA 130 RS si ŠKODA Fabia Super 2000.

La sfarsitul anului 2012, muzeul ŠKODA a fost reproiectat si a trecut printr-o modernizare considerabila, pentru a deveni un exponent multimedia al marcii. In salile istorice din Strada Václav Klement, puteti calatori pe parcursul a 120 de ani de istorie a companiei, traind astfel o experienta multimedia diversificata si interactiva. Colectia Muzeului ŠKODA, care se intinde pe o suprafata de peste 1800 m2, etaleaza in prezent in jur de 340 de exponate, incluzand automobile de serie pentru pasageri, masini de curse, prototipuri, cateva zeci de motoare, patru motociclete si o bicicleta. Turul virtual ofera o perspectiva a experientei care ii asteapta pe vizitatorii Muzeului ŠKODA.

Demo tur AICI!

Google Street View le ofera utilizatorilor online de asemenea ocazia de a vizita virtual Centrul ŠKODA pentru Clienti din Mladá Boleslav. Gama actuala de modele de autovehicule poate fi studiata amanuntit la exterior si interior, inclusiv colectia de biciclete si Accesorii Originale. Centrul ŠKODA pentru Clienti a fost supus unei modernizari semnificative in anul 2013.

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă