Vino in Club BRADY

Vino in Club BRADY

BRADY TRADE iti rasplateste fidelitatea!


Cardul de fidelitate BRADY TRADE este un program de lungă durată, destinat clienților noștri. Programul oferă cele mai mari avantaje clienților când achiziționează piese si accesorii sau efectuează lucrări de service la BRADY TRADE.

Dacă vrei să beneficiezi de avantajele programului, poți solicita un card de fidelitate în orice moment dorești în showroom-ul nostru. Trebuie doar să completezi formularul de inscriere cu datele tale și în baza formularului completat, obții GRATUIT cardul de fidelitate.

Beneficiile cardului de fidelitate:

  • in functie de valoarea facturilor, fie de achizitie piese si accesorii, fie de operatiuni in service, vei primi puncte bonus, pe care le poti folosi in in achizitia de accesorii SKODA si Volkswagen. 

Intre 500 LEI – 1000 LEI   => 20 puncte bonus

Intre 1001 LEI – 2000 LEI => 50 puncte bonus

Intre 2001 LEI – 5000 LEI => 100 puncte bonus

Peste 5000 LEI => 200 puncte bonus

*Valorile mentionate contin TVA

  • Aflii mereu informaţii actuale despre promoţiile destinate posesorilor de card din newsletterul nostru;
  • Afli primul de ofertele și evenimentele pe care le organizăm – vei primi newsletter sau sms periodic cu informații noi;

 

Despre utilizarea cardului de fidelitate, condiţiile de aplicare şi termenii generali poti afla mai multe aici: Regulament Programul de fidelizare a Clientilor BRADY TRADE.

 

Datele de identificare ale autovehiculului dvs:

Va rugam introduceti datele de contact:

Mesajul a fost trimis cu success!

S.C. BRADY TRADE SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. in scopuri asociate produselor sau serviciilor sale, cum ar fi: contactarea dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. BRADY TRADE SRL sau efectuarea de studii de piata in vederea determinarii gradului de satisfacte a clientilor, profil al clientului, rapoarte statistice etc., cf. prevederilor legii 677 / 2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. BRADY TRADE SRL este notificata la A.N.S.P.D.C.P. sub numărul 4598. In cazul in care nu doriti aceasta, va rugam mentionati pe mail marketing@bradytrade.ro.

Suna acum


Acest website folosește cookie-uri pentru a ne ajuta să vă oferim cea mai buna experiență când ne vizitați website-ul. Mai multe informații despre folosirea cookie-urilor și modul cum prelucrăm și protejăm datele Acceptă & Continuă